Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERT NA JARUNU

Natali Dizdar rasplesala prepunu Piranhu

natali (1)
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
1/7
28.05.2010.
u 15:01

Mlada pjevačica svojim je hitovima oduševila brojne obožavatelje koji su se okupili na njezinom koncertu na jarunskoj obali.

Ključne riječi

Komentara 6

OX
oxymoron
03:37 29.05.2010.

a vilica k`o u michaela schumachera

BU
buzz
10:18 29.05.2010.

oxymoron, pravi si moron. Kakve veze ima vilica sa njenim koncertom!!!!!Natali svijetska si glasom i stasom...

VI
vitaszorcms
13:41 29.05.2010.

29.05.2010. u 03:37 oxymoron je napisao/la: --------------------------------- A ti si ono štene,koje laje za Terezu Kesoviju.Negdje sam te uočio na youtube na jednom klipu kako pljuješ po Natali,ali su te drugi ismijali !! Nego kako je stara vještica Tereza kojaoja ne želi ostariti ? Ona uporno odbija dostojanstveno stariti kao i sve normalne bakice u toj dobi.Ona želi biti vječno mlada,otud i plastične operacije i botoksi i td. Ne bih se čudio da je poželjela još i da bude djevica ! No odaje je staračka koža na rukama.Bakica živi u svijetu crvenkapice i pepeljuge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije