Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deset godina karijere

Natali Dizdar oduševila fantastičnim koncertom

natali dizdar
Foto: Otokar Crnalić
1/9
26.05.2014.
u 16:15

Natali Dizdar ove godine slavi deset godina karijere turnejom "Natali Dizdar by Nokia Lumia", a prošlog je petka nastupila u zagrebačkom VIP klubu

U uzavreloj atmosferi zagrebačkog kluba VIP, Natali Dizdar je prošli petak fantastičnim nastupom obilježila turneju “Natali Dizdar by Nokia Lumia”. U organizaciji matične agencije AGAPA i uz potporu Nokije, Natali je u pratnji odličnog benda svim fanovima pružila nezaboravno glazbeno iskustvo. Fanovi su uživali u najvećim Natalinim hitovima kao što su Grijeh, Ne daj, Stop i Zamijenit ću te gorim, a na sam dan koncerta u prepunom klubu tražila se karta više.

- Oduševljena sam publikom u zagrebačkom klubu VIP i posebno mi je zadovoljstvo i doživljaj bio zaokružiti deset godina karijere u jednoj takvoj fantastičnoj atmosferi. Bend i ja smo zaista uživali – izjavila je Natali.

Natali će idući koncert održati 27. lipnja u Puli u Povijesnom i pomorskom muzeju Istre (Museo storico e navale dell' Istria) na Kaštelu. Poznati zadarski klub Arsenal pjevačicu će ugostiti 18. srpnja.

Natali Dizdar ove godine slavi deset godina karijere tijekom koje je izdala dva studijska albuma i live CD/DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža, Davorin te je surađivala s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita Zamijenit ću te gorim, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa, Boška Petrovića i Darka Rundeka. Nominirana je za ovogodišnjeg Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu Grijeh koja je obilježila prethodnu godinu, za koji je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award.

>>Nokia ponosan sponzor koncerta Natali Dizdar 23. svibnja u zagrebačkom klubu VIP

Foto: Otokar Crnalić

Ključne riječi

Komentara 2

AG
Agricola
19:04 27.05.2014.

Trenutno daleko najjači vokal na sceni.

PL
@ploto@
12:24 28.05.2014.

Već dugo najjači vokal na sceni.Pametna, lijepa i pjeva kao anđeo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije