Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Noć za pamćenje

Natali Dizdar dva puta u večeri napunila ZeKaeM

natali
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
01.11.2011.
u 08:58

Zadarska pjevačica snimala je live DVD i pred dirnutom publikom otpjevala svoje, ali i hitove brojnih domaćih i stranih glazbenika

Zagrebačko kazalište mladih ispunili su u ponedjeljak navečer zvuci hitova brojnih domaćih i stranih glazbenika, a sve u aranžmanu pjevačice Natali Dizdar. U intimnoj atmosferi glazbenica je održala dva koncerta zaredom i na oba uspjela dirnuti i raspjevati publiku koja ju je došla slušati. Pjesme Indexa, Dine Dvornika, Jimija Hendrixa, ali i Natalini hitovi pjevačicu su na trenutke doveli na rub suza. Iako su nastupi zajedno trajali preko četiri sata, Natali kaže kako se nije umorila. 

- Stvarno sam uživala u svakom trenutku, bilo me malo strah hoćemo li uspjeti izvesti sve onako kako smo zamišljali, hoću li sve izdržati ali me ponijela neka super energija i adrenalin - priznala nam je nakon koncerata Natali i nastavila - Prvi koncert je imao jednu drugačiju kemiju od drugog jer sam prvi put izašla pred punu dvoranu ZKM-a i bilo je jako emotivno, imala sam i tremu i cijeli doživljaj je bio intenzivniji. Drugi koncert smo se svi već zagrijali i opustili i uz tepihe na kojima smo svirali osjećala sam se kao doma.

Poseban gost koncerta bio je Darko Rundek koji je s Natali izveo dvije pjesme, a u izvedbi koncerta pomogli su joj i drugi glazbenici Ante Gelo, Vladimir Mirčeta, Kruno i Ivan Levačić, Zvjezdan Ružić, Zvonimir Šestak, Antonio Geček i Miran Hauser.

Pjevačicu je na koncert došla ohrabriti i njezina obitelj, roditelji i brat Filip Dizdar koji je bio u društvu djevojke Ane, a među publikom se skrio i Natalin dečko Ante.  

- Mama i tata su ostali na oba koncerta, bili su jako sretni, nismo se u zadnje vrijeme viđali, bilo drago da me ikako vide.  

I brojni poznati htjeli su biti svjedoci te posebne večeri, pa je među publikom uživala i Vanna sa suprugom Andrijom Vrdoljakom, trudna Anja Alavanja, Ivana Nobilo Cetinski... 

Nakon zagrebačke noći za pamćenje Natali se zaputila kući u Zadar na zasluženi odmor, a nakon toga ponvno se 'baca' na posao.

- Sljedeći tjedan sam opet u Zagrebu, radit će se postprodukcija ovog live-a, a radimo i paralelno na studijskom albumu, u svakom slučaju tempo će biti ležerniji od ovog u zadnjih mjesec, dva - za kraj je otkrila pjevačica.

Komentara 5

KA
Karla
09:37 01.11.2011.

Odlična pjevačica koja zna što hoće i ide svojim putem -

ZI
zicco
21:42 01.11.2011.

a jake li pjevačice..prenemaganje i pres***nje

OB
-obrisani-
23:11 01.11.2011.

01.11.2011. u 21:42h zicco je napisao/la: a jake li pjevačice..prenemaganje i pres***nje ++++++++++++++++ Drži se ti cijepanja drva i izbjegavaj komentiranje onog o čemu nemaš pojma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije