Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVI DAN U ŠKOLI

Naši prvašići već čitaju i pišu, zanima nas hoće li znati i sjediti na miru

Instagram
Foto: Instagram
1/4
06.09.2016.
u 08:54

Glumice Jelena Perčin i Ecija Ojdanić te dizajnerica Mirjana Mikulec jučer su prvi put odvele i svoju sedmogodišnju djecu

Tisuće sedmogodišnjaka jučer su prvi put sjele u školske klupe. Među njima i troje djece poznatih mama – glumice Jelene Perčin i Ecije Ojdanić te dizajnerice i urednice “InDizajna” Mirjane Mikulec.

Lota me protekli tjedan svaki dan ispitivala koliko još ima do škole, pa bi brojila dane do njezina početka. Nema dojam o tome što je to škola, no ja je ne mistificiram – kaže Jelena Perčin o svojoj kćeri. Lota je bistro dijete koje je slova naučilo s tri godine, a ide i na engleski i na balet. 

– Vjerojatno će joj na početku biti dosadno jer će učiti stvari koje već zna. No, to je stvar učitelja koji će je morati zainteresirati. Budući da smo se preselili, ne zna nikoga tko će biti s njom u razredu pa se veseli novim prijateljima – dodala je Jelena.

U školu će i Jakov Orhel, sin glumice Ecije Ojdanić i redatelja Roberta Orhela. – Jakov zahvaljujući starijoj sestri već zna čitati, pisati, zbrajati i oduzimati. Nas najviše zanima hoće li moći sjediti mirno četiri sata u razredu jer je živ – kaže Ecija. I mala Mia Mikulec odavno je spremna za školu.

– Znatiželjna je i već zna slova i brojeve – kaže Mirjana Mikulec, mama i starije Matee, te dodaje:

– I Matea je na prekretnici jer kreće u prvi razred srednje. Miji je već pokazala kako pisati. Ovo je važna godina za sve nas. Odjednom sam majka dviju prvašica! 

>> Nova školska godina počela za oko pola milijuna učenika

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije