Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ima tremu

Naša seksi pjevačica uz bok svjetskoj zvijezdi: 'Da mi je netko ovo rekao ranije ne bih mu vjerovala'

Colonia
Foto: Promo
1/3
18.10.2019.
u 18:02

"Eh da mi je netko rekao kad sam bila klinka da ću nastupat sa Scooterom, ne bih vjerovala. Imam pozitivnu tremu!", dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić.

Grupa Colonia koja je preko dva desetljeća poznata po prepoznatljivom zvuku i originalnom rukopisu autora i producenta Borisa Đurđevića, ušla je u povijest kao najpopularnija dance grupa u regiji, a sada stiže i novo priznanje.

"S velikim uzbuđenjem najavljujem da 30. listopada u Areni Stožice binu dijelim s legendarnim Scooterom! Da čujem partijaneri, tko dolazi?", objavila je pjevačica Ivana Lovrić pomno čuvanu tajnu na svom Instagram profilu.

Naime, Colonia će biti dio velikog spektakla u Ljubljani povodom kojeg će nastupiti svjetska dance zvijezda 90-tih Scooter i dance zvijezde iz regije poput Colonije, Karme, Mambo Kingsa, Kingstona, Flirrta, 4fun, ali i slovenske pjevačke legende kao što su Jan Plestenjak, Anja Rupel i Miran Rudan.

"Veseli me ponovno biti dio eventa DeeJay Time Back In Time na kojem smo prvi put nastupili davne 1999. godine s pjesmom Sve oko mene je grijeh! Jedva čekamo nastup u Areni, a pošto često nastupamo u Sloveniji, osjećat ćemo se kao kod kuće!", rekao je Boris Đurđević. "Eh da mi je netko rekao kad sam bila klinka da ću nastupat sa Scooterom, ne bih vjerovala. Imam pozitivnu tremu!", dodala je kroz smijeh Ivana Lovrić.

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Komentara 1

OL
oliver81
00:38 19.10.2019.

tko je to?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije