Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Fani Stipković

Naša najseksi novinarka pozirala u minici i dokazala zašto nosi tu laskavu titulu

Foto: Instagram
1/7
29.07.2021.
u 08:00

Fani Stipković (39), naša najseksi novinarka sa španjolskom adresom, nakon Dalmacije došla je u Istru, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Bala na kojoj pozira u kratkoj haljinici.

Fani Stipković (39), naša najseksi novinarka sa španjolskom adresom, nakon Dalmacije došla je u Istru, a svoje je pratitelje na društvenim mrežama počastila fotografijom iz Bala, točnije iz resorta Meneghetti.

"Pitam se bi li sve ovo grožđe bilo dovoljno za kapacitete ispijanja mojih prijatelja i obitelji?" napisala je Fani uz fotku pokraj vinograda. Pozirala je u kratkoj haljini i sandalama, a kombinaciju je upotpunila šeširom i lepezom te još jednom oduševila nevjerojatnom figurom.

Foto: Instagram/ fanistipkovic

"Ljepotica", "Predivna", "Najljepša", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Podsjetimo, Fani je nakon školovanja u Zagrebu otišla u Madrid gdje je magistrirala televizijsku produkciju i menadžment na Mediasetu i Europskom sveučilištu u Madridu, a prije sedam godina pokrenula je i vlastiti kanal "Fani TV", na kojem su njezini ekskluzivni intervjui sa sportašima, poznatim osobama i poduzetnicima, a predstavlja i putna i lifestyle središta diljem svijeta.

>> Pogledajte kako slavni Roger Federer uživa na odmoru u Hrvatskoj

 

Komentara 2

Avatar OFA N AFO
OFA N AFO
08:29 29.07.2021.

smiješni ste...neki dan vam je nasjeksi bila šurjak, prije neka ne sjećam se više imena...na što je spalo novinarstvo

TU
turbolet
09:41 29.07.2021.

Nemam riječi koje bi bar približno mogle opisati što mislim o ovakvim učestalim ''tekstovima''. Vjerujem, ustvari siguran sam da ima puno puno istomišljenika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije