Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrući fotosession

Naša najpoznatija preljubnica: Muškarci češće varaju od žena!

ecija ivusic
31.03.2011.
u 16:48

U reklami za jednu banku otela je muškarca Leoni Paraminski i odala se uz pitanje: “S kim vi bankarite”. Ecija Ivušić svoje je tijelo ponovno odlučila pokazati mnoštvu.

Najpoznatija hrvatska “ljubavnica” koja je Leoni Paraminski u reklami za jednu banku otela muškarca i odala se uz pitanje: “S kim vi bankarite” svoje je tijelo ponovno odlučila pokazati mnoštvu. Naime, Ecija Ivušić razodjenula se i u intervjuu raskrinkala u novom broju mjesečnika Klik.

Žestoka igračica

Plavokosoj zavodnici to nije bio prvi vrući fotosession. Prije pet godina, u osamnaestoj godini, u istom je časopisu nosila titulu prve (razgolićene) djevojke iz susjedstva.

– To su mi bile prve takve fotke, a prvi se pamte – našalila se diplomirana novinarka Ecija.

Seksepilna plavuša na radost muškog roda otkrila je da je slobodna, da nema omiljeni tip muškarca te da se, za razliku od uloge koju ima u reklami, nikada nije našla u situaciji da se mora sakriti u ormaru.

– Ne vidim se baš kao ljubavnicu. A uostalom žene naprosto manje varaju. Po iskustvima svojih prijateljica znam da to daleko češće rade dečki – poručuje strastvena igračica – računalnih, no ne i ljubavnih igara. Sićušna djevojčica s joystickom u ruci postaje opaka “mala” kojoj se rijetko tko želi suprotstaviti.

Kratko za maštanje

– Na Facebooku prihvaćam samo ljude koje zaista poznajem – kaže Ecija poručujući pri tome da anonimni udvarači nemaju šanse. Njima preostaje samo viriti u profilne joj fotografije na kojima, ne skriva, većinom nosi kratke haljinice.

Ključne riječi

Komentara 18

BA
barbara
17:25 31.03.2011.

Muškarci više varaju od žena?! Matematički je to nemoguće. Ako je npr. 10 muškaraca bilo nevjerno znači da su bili sa 10 žena. Ili se tu uračunavaju i homoseksualni odnosi?

CR
Crollywood
20:34 31.03.2011.

Barbara,moguće je! Ako je npr. 100 muškaraca bilo nevjerno i čerupalo 80 žena,onda slobodno možemo reći da su muškarci manje vjerni -jer je odnos 100 : 80.

ST
standup
17:03 31.03.2011.

mogla si je staviti barem , tocni broj -stikli.., a ne broj-45..??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije