Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila fotke

Naša glumica sinov 7. rođendan slavila sa suprugom i bivšim partnerom: 'Ujedinjena obitelj'

Split: Ana Gruica s novim de?kom
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/9
24.08.2022.
u 11:36

Pratitelje je oduševila ova vesela proslava, pa je Uglešić brzo skupila preko tisuću lajkova. U komentarima su se nizale čestitke, A Maratu je 'Sve najbolje!' poželjela i glumica Bojana Gregorić Vejzović.

Glumica Ana Gruica Uglešić (39) na Instagramu je objavila fotografije s rođendana svoga sina Marata. Otkrila je, isto tako, da je na proslavi bio 7-godišnjakov otac Hrvoje Šalković, glumičin bivši partner, ali i njen suprug Boran Uglešić. 

Ana je u opisu serije fotografija na kojoj se vidi i torta inspirirana megapopularnom igrom 'Minecraft' napisala: "Marat United Family". 

Foto: Instagram

Pratitelje je oduševila ova vesela proslava, pa je Uglešić brzo skupila preko tisuću lajkova. U komentarima su se nizale čestitke, A Maratu je 'Sve najbolje!' poželjela i glumica Bojana Gregorić Vejzović. 

Hrvoje Šalković nedavno je otkrio u kakvom su njih dvoje odnosu te kako se slaže s njezinim novim odabranikom.

- Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Meni je to sve normalno, mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim - ispričao je Šalković za RTL

Par zajedno odgaja sedmogodišnjeg sina Ivana Marata, a Hrvoje je tom prilikom govorio i o njihovu sinu. Dječak je u školu krenuo u Splitu, a kako je otkrio njegov otac uspješno barata i splitskim i zagrebačkim dijalektom te navija i za Dinamo i za Hajduk. Ivan Marat posebno voli putovati s tatom. 

Inače, fotografiju njihovog zajedničkog druženja podijelila je Ana već ranije. Tada je pozirala s bivšim partnerom, suprugom Boranom Uglešićem i sinom na skijanju.

- Ok. Možda sam imala sreće (kako neki vole reći), a možda je ključno shvatiti da "ja" nije bitno u ovoj priči nikome. Kad bi svi mjerili uspjeh odnosa po dječjem osmijehu onda ovo nije mission impossible - napisala je tada glumica uz fotografiju, a par je i ranije otvoreno govorio o svom odnosu nakon prekida. 

Podsjetimo, Ana i Hrvoje prekinuli su prije pet godina, a par je u nekoliko navrata govorio o tome kako su uspjeli ostati prijatelji.

- Razlaz nikada nije lak ni za roditelje ni za djecu, kako u emotivnom tako i u organizacijskom smislu. Ali zar nije bolje da djeca vide nasmijane roditelje odvojeno, nego tmurna i nesretna lica zajedno? - izjavila je jednom prilikom Gruica.

VIDEO Alen Vitasović javio se nakon pada s bine: 'Bio sam trijezan, koljena su mi popustila zbog bolesti'

 

Komentara 4

PA
pax5
18:55 24.08.2022.

Prodajem smokve,povoljno!

RA
RadagastovBrat
13:09 24.08.2022.

To je cirkus a ne obitelj

OP
opstanak
12:45 24.08.2022.

Koga to briga?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije