Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ana gruica uglešić

Naša glumica otkrila kako provodi vikend i istaknula svoju odličnu figuru: 'Žena, majka, kraljica'

Foto: Instagram
1/10
09.10.2023.
u 07:00

Ana se javila na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u maslinastom sportskom izdanju pa otkrila kako se nalazi na Planinskom domu. Razmak između topa i tajica istaknuo je njezine isklesane trbušne dijelove, a na glavi je imala šiltericu i sunčane naočale.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić (40) otkrila je kako provodi ovaj vikend. Ana se javila na Instagramu gdje je objavila fotografiju na kojoj je pozirala u maslinastom sportskom izdanju pa otkrila kako se nalazi na Planinskom domu. Razmak između topa i tajica istaknuo je njezine isklesane trbušne dijelove, a na glavi je imala šiltericu i sunčane naočale.

Na jednoj od fotografija pozirala je sretno i zagrljeno sa sinom, a potom pokazala kako su jeli sirnicu i grah. Također, pokazala je i rutu koju su obišli.

- Doma na domu. Otvaranje sezone - napisala je u opisu, a u komentarima su joj se javili mnogi pratitelji. "Lipote", "Žena, majka, kraljica", pisali su joj pratitelji, a javila se i Matija Vuica.

- E je vama super, puse svima - napisala je.

Inače, Ana se sredinom ovog kolovoza vjenčala po drugi put i to sa psihijatrom Boranom Uglešićem. Njih dvoje izmijenili su bračne zavjete u crkvi Svetog Luke u Sitnom Gornjem nedaleko od Splita. Mladenka je za crkveno vjenčanje odabrala vjenčanicu s potpisom Matije Vuice, a kasnije na svadbenoj večeri je prvi ples sa suprugom otplesala u haljini modnog dizajnera i njezinog dobrog prijatelja Ivice Skoke, da bi se kasnije presvukla i u treću haljinu. Radilo se o haljini s potpisom modne kuće Solace London iz njihove kolekcije vjenčanica i nešto je jednostavnija od vjenčanica koje su za Anu dizajnirali domaći dizajneri. Ova kratka haljina s puf rukavima na službenoj stranici ovog brenda ima cijenu od 525 eura. Sve to pokazivala je na svojim društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI

Ana je s pratiteljima dijelila i različite fotografije s medenog mjeseca na koji je otišla u Grčku. Na prvoj objavi istaknula je kako su suprug i ona uživali na plaži te pokazala ambijent. Uz to istaknula je i svoju odličnu figuru u kupaćem kostimu.  

VIDEO Otkazan koncert popularnog srpskog pjevača u Bibinjama, organizator: 'Mještani su bili protiv'

 

Ključne riječi

Komentara 2

KR
kruno100
08:03 09.10.2023.

Glumica?

CI
Civil
11:28 10.10.2023.

"Zena, majka, kraljica"??? Reklo bi se po ovoj procjeni da je ovo potpuno ispunjena i respektovana zena. Pa- sto onda ovolike slike? Nesto fali? Hajde psihijatar, radi nesto....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije