Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TARA THALLER

Naša glumica nakon razvoda ne odvaja se od novog dečka, pokazala je kako se zabavljaju

Foto: instagram
1/11
09.09.2023.
u 15:49

Tara i Mateo nedavno su javno potvrdili svoju vezu, a od tada redovito objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama. Tako su sad pokazali i kako su se vozili autićima u lunaparku

Glumica i pjevaćica  Tara Thaller i njen novi dečko Mateo Cvetnić otkako su javno objavili svoju vezu gotovo svakog dana na društvenim mrežama objavljuju zajedničke fotografije i videa. Prvo su tišli na jednu manifestaciju u Višnjevac kraj Osijeka, a zatim i u lunapark, gdje su se vozili autićima. 

Podsjetimo, Tara se razvela od glazbenika Farisa Pinje, a s Mateom Cvenićem upoznala se u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je bio mentor. 

Foto: Instagram

Prošli tjedan Tara je objavila na svom Instagramu i njihove prve zajedničke fotografije te je u opisu napisala:  - Pokušajte zadržati ozbiljnu facu s ovim frajerom. 

VEZANI ČLANCI: 

- Čim sam vas prvi put vidjela u Plesu sa zvijezdama komentirala sam kako bi bili lijep par i bez plesa. Čestitam vam i svu sreću želim!! - napisala joj je u komentaru jedna pratiteljica. U intervju koji je dala za Gloriju otklonila je sumnje kako je njezina veza s Mateom bila uzrok njezinom razvodu od Farisa nakon što su godinu i pol dana bili u braku.- U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone smo se odlično slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više - ispričala je Tara u razgovoru za Gloriju.  Njezin bivši suprug je nedavno u intervju za IN Magazin rekao u kakvom su odnosu ostali nakon razvoda.

- Ostali smo u dobrim odnosima, ali da se podržavamo, baš i nismo, jer malo je neprirodno u periodu kad se ljudi rastaju da budemo neka konkretna podrška, ali mislim kad se stvari malo slegnu da ona želi meni najbolje, ja želim njoj najbolje - rekao je Faris za IN Magazin. Faris je u lipnju ekskluzivno za Večernji list potvrdio kako se on i Tara razvode i rekao je tada kako su pokušali spasiti brak, ali nije im uspjelo. 

- Pokušali smo spasiti brak, no brojne poslovne obveze koje smo oboje imali proteklih mjeseci jednostavno su dovele do toga da smo se međusobno udaljili. Znam da će ovo biti medijski zanimljiva tema, oboje smo javne osobe pa nam je jasan i interes javnosti, no želim reći da smo brak okončali bez gorčine, bez negativnih emocija i bez raščlanjivanja krivice. Imali smo i divnih zajedničkih trenutaka i siguran sam da smo na njima oboje zahvalni, ali sada je došlo vrijeme da krenemo svatko svojim putem - kazao nam je tada Faris. 

VIDEO: Aleksandar Stanković: Već 14 godina se borim s depresijom, skroz sam bio dezorijnetiran uoči jedne emisije

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije