Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOL IZ "LARINOG IZBORA"

Naša glumica je samohrana majka, a u novom poslovnom pothvatu veliki joj je oslonac mlađi partner

Foto: Instagram
1/8
27.01.2021.
u 08:00

Splitska glumica Jagoda Kumrić odlučila se na pokretanje merchandise brenda te tim povodom otkrila kako je došla do te ideje.

Splitska glumica Jagoda Kumrić nije dopustila da joj 2020. stane na put. Krajem godine koju smo svi jedva čekali ispratiti pokrenula je merchandising brend Mrsh, a u razgovoru nam je otkrila kako se našla u tim vodama. Mrsh je, kaže, njezin brend nastao iz njezina alter ega zvanog Marinela.

Zbogom negativnostima

- Marinela je odvažna i iskrena Splićanka koja ne da na sebe i svojim pozitivnim stavom uljepšava dane ljudima oko sebe. Mrsh kao izraz kod nje nije u negativnom kontekstu, on može značiti puno toga ovisno o tome kojim je tonom izrečen. Vođena Marinelinim stavom, odlučila sam kreirati brend kojim ću nastojati prenijeti lagan, pozitivan i odrješit Marinelin pogled na svijet. Za kraj 2020. izrazom Mrsh šaljemo poruku svemu negativnom i svima koji nam narušavaju unutarnji mir - započinje priču o svom poduzetničkom pothvatu kojem sprema nadogradnju. - Imam ideje za puno proizvoda, ali za prvi val prodaje u ponudi imamo majice s glitter tiskom "Mrsh", "Izađi mi iz aure", "Čuvaj bužu ka i dušu", kao i maske s natpisima u nekoliko kombinacija boja. Uskoro planiram izbaciti termosice i hudice na kojima će kupci moći sami birati boju natpisa - otkriva Jagoda koja za svoje vjerne kupce ima i prikladan nadimak: mrshovci.

Foto: Instagram screenshot

- Zaštitno lice brenda Mrsh sam ja i moji kupci koji čak imaju svoj naziv mrshovci. Ideja je da brand nema zaštitnih lica u vidu javnih osoba, nego da su zaštitna lica krajnji kupci koji su taj proizvod kupili i nose ga - pojašnjava 28-godišnja Splićanka koja nam je otkrila i odakle joj inspiracija za duhovite natpise. - "Izađi mi iz aure" je poštapalica koju sam čula baš u Splitu i uklapala mi se u lik Marinele pa je postala dio njezina vokabulara, a "Čuvaj bužu ka i dušu" stara je dalmatinska poslovica koju sam prvi put čula od svoje prijateljice Uršule Najev, koja također ima svoj alter ego unutar brenda Mrsh i zove se Lina - kaže nam Jagoda koju većina gledatelja prepoznaje po debitantskoj ulozi razmažene bogatašice Nikol Zlatar u seriji "Larin izbor", ali kako priznaje kroz smijeh, ni sama ne zna zašto je tako.

Ljubav sa seta

Priznaje nam da joj nedostaje stajati na pozornici ili pred kamerama. - Gluma mi apsolutno nedostaje, kako pred kamerama tako i na pozornici. Gluma je moj poziv i nešto u čemu ja uživam cijelim bićem, ali ja uvijek ostajem u glumi. Trenutačno ne na setu ili u nekoj predstavi, ali uvijek pripremam neki monolog sa strane ili čitam stručnu literaturu - govori nam Jagoda koja je glumila i istraživačku novinarku Irenu u seriji "Drugo ime ljubavi", a na setu joj se dogodila ljubav.

Foto: Instagram screenshot

Naime, njezino srce osvojio je tri godine mlađi kolega i suradnik Konstantin Haag, a prije dvije godine postala je majka djevojčici Nastasji o kojoj se samostalno brine. O tome je progovorila u prijašnjem intervjuu za Večernji. - Izazov je biti samohrana mama jer si zapravo stalno sam i nitko te ne može zamijeniti ni pola sata, ali ja ipak imam sreću što imam roditelje koji su uz mene i braću koja ulete kad mi treba. Mogu ih uvijek nazvati i znam da će uskočiti ako nešto zapne. To je olakotna okolnost i znam da ima puno žena koje nemaju oslonac u tom smislu - rekla je tada.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije