Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ovakvu je ne viđamo

Naša glazbenica u vrućem izdanju oduševila pratitelje:'Kakvo tijelo, savršena si'

Foto: Sandro Sklepić
1/6
19.08.2019.
u 08:00

“Predivna”, “Savršena”, “Kakvo tijelo”, “Najljepša si”, bili su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Naša najpoznatija violončelistica Ana Rucner uživa u ljetnim danima. Dokazala je to i izazovnom fotografijom na kojoj pozira u plavom crop topu i vrućim traper hlačicama.

– Povedi me tamo gdje ljeto nikada ne prestaje – napisala je violončelistica u opisu fotografije na Instagramu i oduševila mnogobrojne pratitelje. “Predivna”, “Savršena”, “Kakvo tijelo”, “Najljepša si”, bili su samo neki od komentara koji su osvanuli ispod objave.

Atraktivna fotografija nastala je tijekom ovogodišnje manifestacije “Fuliranje na moru” na kojoj se Ana dobro zabavljala.

Pogledajte i tko su najveće hrvatske zavodnice.

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Juki
Juki
08:55 19.08.2019.

Naša najpoznatija violončelistica i jedna od najboljih u svijetu zove se Monika Leskovar! Ova koju vi opisujete poznata je samo po golišavim nastupima uz violončelo na razini 2. srednje muzičke.

NT
No_trouble
09:53 19.08.2019.

Koliko se plaća po objavi fanfanfantastičnih komentara ispod nečije slike? Evo ja se javljam kao pisac budućih hvalospjeva.

DM
dmaravi5
09:27 19.08.2019.

to je niko znao nagraditi. i tako je nastao početni kapital.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije