Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
komplimenti ne staju

Naša bivša Miss Universe (41) zablistala u haljini s visokim prorezom: 'Wow, kakve noge'

Zagreb: Humanitarnom šetnjom obilježena kampanja "Sačuvajmo zdravlje dojke"
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/6
30.10.2021.
u 10:00

"Sve si mlađa i mlađa", "Predivna si", "Milijun je zvijezda na nebu, ali najljepša si ti", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja.

Prije točno 18 godina Ivana Delač (41) okrunjena je titulom Miss Universe Hrvatska. Hrvatsku je tada predstavljala na svjetskom izboru u Panami, a gotovo dva desetljeća kasnije njezin izgled i dalje je u središtu pozornosti.

Ovih dana Ivana je stigla na reviju brenda Duchess, iza kojeg stoji Snježana Mehun, i sve oduševila svojom odjevnom kombinacijom. Naime, zgodna Riječanka zablistala je u kratkoj haljini visokog proreza koja je u prvi plan istaknula Ivanine vitke noge kojima je mamila uzdahe okupljenih u Lisinskom, ali i svojih pratitelja na društvenim mrežama. 

"Wow, te noge 😍😍😍", "Sve si mlađa i mlađa", "Predivna si", "Milijun je zvijezda na nebu, ali najljepša si ti", nizali su se komentari oduševljenih pratitelja. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Delač (@ivana.delac)

Inače, Ivana je nakon osvojene titule pojavila i na malim ekranima i to 2005. godine kada je na HRT-u bila dio sportske redakcije i emisije Studio F1 koja prati Svjetsko prvenstvo u Formuli 1. Nakon toga uslijedio je angažman na radio Ciboni gdje je Ivana uređivala i vodila showbizz emisiju Celebrite. Iza nje su brojni odrađeni projekti i voditeljski angažmani, a trenutno je dio Direkcije izbora Miss Universe Hrvatske gdje radi kao direktorica odnosa s javnošću. Iza nje su i brojni voditeljski angažmani na modnim manifestacijama, a organizatorica je i modnog događanja Riječke stepenice. 

Prije tri godine razvela se Ivice Đole i to nakon što je on završio u pritvoru zbog pljačke. – Nakon što je Ivica pritvoren otvorila sam paralelni svemir informacija za koje uopće nisam znala. Iz poštovanja prema našem sinu i obiteljima ne bih željela ulaziti u detalje pravosudnih postupaka bivšeg supruga niti ikada o njima javno govoriti – rekla je 2018. godine Ivana koja s bivšim suprugom ima sina Nou. 

Foto: tomislav miletić/pixsell

VIDEO Squid Games postaje najgledanija Netflixova serija 

Komentara 1

SA
sani1
11:44 30.10.2021.

A di je Đolo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije