Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupocjeni poklon

Naša bivša misica neodoljivo podsjeća na Monicu Bellucci, a u fokus javnosti nedavno je dospjela zbog Porschea

Foto: Mina Dišljenković
1/10
29.08.2022.
u 13:34

Svoju ljubav čuva u strogoj tajnosti, no otkrila je kako bi se jednoga dana voljela ostvariti kao majka. Smatra kako majčinska uloga dolazi nakon što se ostvariš na svim područjima života.

Svaka mlada dama sanja o tome kako bi jednog dana voljela biti uspješna i neovisna žena, što u privatnoj, što u poslovnoj sferi života. Iako se mnogima čini kako privatno i poslovno ne idu 'ruku pod ruku', Miss Universe Hrvatske 2015., Barbara Ljiljak, pravi je dokaz da se sve može ostvariti i biti sretan na svakom polju života.

Budući da se dugi niz godina profesionalno bavila modelingom, poziranje pred objektivom nije joj ni malo strano, što je dokazala i novim fotografijama s ljetovanja na kojima ponosno pokazuje svoj ljetni stil. Odjenuta u jednostavne i klasične modne komade, Barbara je dokazala kako isto može izgledati seksepilno. Svoj vlastiti stil njeguje godinama, postupno ga mijenja i nadograđuje, bez pomoći modnih stilista. Zaljubljenica u modu često daje modne savjete bliskim prijateljicama, a kaže kako se u kolekciji nakita kriju najskuplji komadi koje posjeduje u svojoj šarolikoj garderobi. Iako je često znaju uspoređivati s hollywoodskom divom Monicom Belluci, lijepa Splićanka nije sklona uspoređivanju te smatra kako je vjerna samoj sebi i svom jedinstvenom izgledu.

Foto: Mina Dišljenković

Svestrana ljepotica osim prema modi, gaji ljubav i prema uređenju interijera, proizašloj iz kreativnosti koja u posljednje vrijeme posebno dolazi do izražaja. Ljubiteljica estetike i oku lijepih stvari smatra kako je odabir ovog posla bio prirodan proces, koji je započeo uređenjem nekoliko poslovnih prostora i vila. No, kao najdraži projekt na kojem je radila navodi svoj vlastiti stan u kojeg je uložila najviše ljubavi i usredotočenosti, pogotovo na detalje koji ga čine unikatnim i drugačijim.

Svjesna da živimo u dobu senzacionalizma, Barbara nije tip osobe koja svoj privatan život 'stavlja na pladanj' i servira javnosti. Svoju ljubav čuva u strogoj tajnosti, no otkrila je kako bi se jednoga dana voljela ostvariti kao majka. Smatra kako majčinska uloga dolazi nakon što se ostvariš na svim područjima života, nakon čega se slobodno može uživati u bezuvjetnoj i neraskidivoj ljubavi, onoj majčinskoj.

Inače, Barbara je prije nekoliko mjeseci dospjela u fokus javnosti zbog skupocjene jurilice koju je u ožujku dobila za rođendan. Riječ je o Porscheu zbog kojeg je u Zagrebu intervenirala i policija. Naime, dok je vesela ekipa u jednom zagrebačkom restoranu slavila Barbarin rođendan uz hitove Saše Matića ispred restorana stigla je policija. Automobil je bio nepropisno parkiran i tablice su bile prekrivene zbog čega je policija pozvala misicu da izađe van.

Foto: PIXSELL
Barbara im je očito objasnila kako je riječ o rođendanskom iznenađenju i skinula je naljepnicu s registracije te su policajci nakon što su dobili objašnjenje od Barbare udaljili su se od restorana. Barbara se potom vratila u restoran gdje su je čekale prijateljica Natalija Prica, Iva Šarić i Iva Jerković te ostali uzvanici s kojima je Barbara proslavila 33. rođendan. Nedugo nakon što je Barbarin rođendanski poklon postao glavna vijest na internetu srpski mediji pisali su i da je naša misica Porsche dobila od srpskog biznismena Jugoslava Karića, no ona tu informaciju nije potvrdila, ali ni demantirala. Rekla je samo kako svoj privatni život ne želi komentirati.

Foto: Vecernji.hr
VIDEO Nakon 25 godina braka Rocky se razvodi od 22 godina mlađe manekenke

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije