Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mirna i M. valentić

“Naš Niko ne pusti ni suzu kad ga ostavimo u vrtiću”

valentić (1)
Foto: Abrakadabra
1/6
24.09.2011.
u 08:00

– Tajna je sretnog braka u kompromisu i razgovoru. Ako ima toga, brak će funkcionirati – kaže Mirna. Sve kućanske poslove dijele, jednako kao i brigu o djetetu, te je Mario već postao pravi majstor u mijenjanju pelena.

Iako su s dolaskom jeseni došli i hladniji dani, bračnom paru Maras-Valentić to ne smeta. Zadnje zrake sunca Mirna i Mario odlučili su iskoristiti da bi svog sinčića Niku naučili uživati u ljetnim radostima. Kako se Niko iskreno veseli kupanju i zabavi u vodi, ponosni roditelji ne sumnjaju da će uskoro plivati kao mala riba.

– Ne boji se vode, što je najvažnije. Zbilja se dobro snalazi, maše rukicama i nogicama, pa je samo pitanje vremena kada će zaplivati samostalno – prepričava tata Mario.

Cijelo je ljeto za mlade supružnike bilo idilično. Osim što su boravili na Mljetu i u Grebaštici pokraj Šibenika, proslavili su i četvrtu godišnjicu braka. Najseksi Hrvatica 2005. godine kaže kako im je i dalje lijepo i bajkovito kao i na početku.

– Tajna je sretnog braka u kompromisu i razgovoru. Ako ima toga, brak će funkcionirati – kaže Mirna.

Sve kućanske poslove dijele, jednako kao i brigu o djetetu, te je Mario već postao pravi majstor u mijenjanju pelena.

S padom temperatura došle su i nove obveze za Valentiće. Mario predano radi kao fitness trener, nastupa u mjuziklu “Footloose”, a otkriva da ima i nekoliko projekata kojima je cilj promoviranje kulture zdravog života. Njegova 31-godišnja supruga na Doma TV-u počela je voditi lifestyle emisije “Zadovoljna”.

A jesen je donijela i još jednu veliku novost. Naime, dvogodišnji Niko krenuo je u vrtić.

– Svako jutro spremam ga za vrtić i vozim. Učim ga osnovnoj higijeni pa pere zubiće i umiva se. Iznenađeni smo koliko je dobro prihvatio novu okolinu. Uopće ne plače kada ga ostavljamo – kaže bivši Mister Hrvatske.

– Malo mi je žao što ga moram tako ostavljati i što ga ne vidim po cijeli dan, ali zato sve nadoknadimo navečer i vikendom – nadodaje mama Mirna, koja iznimno uživa u majčinstvu. Mnoge mlade mame imaju problema s nedostatkom sna pa im krema za podočnjake postane omiljeni kozmetički preparat. No, Mirnu, na sreću, to ne brine jer njezin Niko spava po cijelu noć.

– Ma i da me budi noću, ne bih se bunila. Sve su to čari majčinstva koje ionako brzo prođu – iskreno će lijepa voditeljica.

Slobodno vrijeme uvijek planiraju, a posebno vole boraviti u prirodi. Stoga ih se često vikendima može vidjeti na zagrebačkom Sljemenu, gdje se njihov mališan oslobodi i po cijeli dan trčkara. Vrijeme provedeno zajedno i obiteljsku sreću ne bi mijenjali ni za što na svijetu, a o novom članu u obitelji zasad ne razmišljaju.

– Bit će kada Bog da – zaključuje Mirna.

Komentara 1

TA
tatamlata
09:08 24.09.2011.

Tko ste vi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije