Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRETNI PAR

Naš glumac oženio znatno mlađu manekenku nakon dvije godine veze

Foto: Matija Habljak/Pixsell
1/4
20.10.2021.
u 16:35

Sara je odmah nakon što su izrekli sudbonosno da objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala: "We did it!" ("Napravili smo to").

Glumac Dušan Bućan (45) i njegova djevojka Sara Hdagha vjenčali su se u Grožnjanu nakon skoro dvije godine veze. Sara je odmah nakon što su izrekli sudbonosno da objavila fotografiju na društvenim mrežama i napisala: "We did it!" ("Napravili smo to").

Podsjetimo, par je vezu potvrdio početkom prošle godine, kada su se zajedno pojavili na premijeri predstave "Idiot" u zagrebačkom HNK. Dušan je tada za INmagazin kazao i kako ga je osvojila manekenka libanonskih korijena. 

- Sobom? Cijelom. Apsolutno, da. Posebnošću. Netko te privuče jer je drugačiji od ostalih i tu se nađete, dijelite neke zajedničke interese, postoji uvijek, naravno, neka kemija, ali u konačnici postoji i ono nešto neopipljivo. Jesu li to feromoni, testosteron, progesteron, estrogen, što god. Možda se to zove i ljubav - rekao je Dušan.

Sara je inače najmlađa sestra jedne od naših najuspješnijih manekenki Jasmine Hdaghe i poput nje godinama živi i radi u Los Angelesu. Bavi se modelingom, ali karijeru je odlučila graditi u Zagrebu kamo je došla iz rodne Libije s četiri sestre i roditeljima. 

Par dijeli zajedničku ljubav prema putovanjima, a ovog su ljeta mjesec dana boravili u Mozambiku, gdje su snimali dokumentarac. 

VIDEO: Sanja Doležal otkriva je li joj draža 'Košulja plava' ili 'Za dobra stara vremena' 

 

Ključne riječi

Komentara 5

NE
Neutralac
23:14 20.10.2021.

Rodna Libija ili rodni Libanon.... Hej, malo zemljopisa vam ne bi skodilo.....

Avatar lola lola
lola lola
18:22 20.10.2021.

Nek uzivaju dok imaju volje, za godinu dana idu svatko svojim putem!

OK
okvals54
18:01 20.10.2021.

Dusan,nas glumac???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije