Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
snježana mehun

Naš brend se traži i prodaje i van granica Hrvatske

01.11.2018.
u 08:49

Duchess je kao moja beba, ali koja naglo i brzo odrasta. U svakom projektu imam velika očekivanja, ali ovo što se dogodilo s Duchessom je iznenadilo i mene, rekla je začetnica brenda Snježana Mehun

Snježana Mehun i Antun Tin Brišar predstavili su četvrtu po redu kolekciju branda „Duchess“.

Kolekcija je inspirirana šezdesetim godinama, a osnovna filozofija je, kako kažu u „Duchessu“, prije svega praktičnost, modeli prilagođeni modernim ženama koje žive u žustrom ritmu pa se tako haljine uz različite cipele, cipele ili nakit od dnevne poslovne varijante transforimiraju u elegantnu večernju haljinu.

Kolekcije su nosile i poznati svjetski modeli, Marina Mirt i Dejana Živković te Jelena Kapa.

Glazbeno iznenađenje večeri bila je Kim Verson koja je pjevala tijekom cijelog programa i za koju je styling osmislio upravo brend „Duchess“.

Snježana Mehun, idejna pokretačica Duchessa o novoj kolekciji kaže:

-Duchess je kao moja beba, ali koja naglo i brzo odrasta. Javnosti smo se predstavili prije malo više od godinu dana, a danas smo brend koji se traži i prodaje ne samo u našoj zemlji već i van granica Hrvatske. U svakom projektu imam velika očekivanja, ali ovo što se dogodilo s Duchessom je iznenadilo i mene. Sve to mi je ogroman motiv za nastavak i za još bolju kolekciju koja će biti predstavljena na proljeće.

Antun Tin Bišar, kreator koji je zajedno sa Snježanom zaslužan za ovakav uspjeh brenda rekao je da se sinergija i međusobno razumijevanje između njega i Snježane jednostavno prelijeva u skice, a iz kojih nastaju kolekcije čijem predstavljanju su svjedočili mnogi poznati poput ZlatkoaMateše sa djevojkom Bojanom Maglaić, Mire Ungara, Mile Elegovic, Ivane Brkljačić, Nives Celzius, Dalibora Petka, Daniele Mihalić, Ivice Skoko, Martine Felja i mnogih drugih.

Pogledajte video o najvećim hrvatskim zavodnicama:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije