Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posvojeni sin ga brani

'Naravno da Woody Allen nije zlostavljao moju sestru'

woody allen
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/5
05.02.2014.
u 19:55

Nakon što je Dylan Farrow, posvojena kći Woodyja Allena, ponovno optužila slavnog redatelja da je seksualno zlostavljao u djetinjstvu, u njegovu obranu ustao je njegov posvojeni sin Moses Farrow

Nakon što je Dylan Farrow, posvojena kći Woodyja Allena, ponovno optužila slavnog redatelja da je seksualno zlostavljao u djetinjstvu, u njegovu obranu ustao je njegov posvojeni sin Moses Farrow.

– Moja majka instruirala me da mrzim svog oca jer je razorio našu obitelj i jer je seksualno zlostavljao moju sestru. Mrzio sam ga godinama. Sada vidim da je to bio način da mu se osveti jer se zaljubio u Soon-Yi – ispričao je 36-godišnji Moses.

Moses i Dylan (36) te njihov brat Ronan (26) bili su u središtu gorke bitke za skrbništvo 1993. godine.

– Naravno da Woody nije zlostavljao moju sestru. Ona ga je voljela i veselila mu se svaki put kada bi došao. Nikad se nije krila od njega dok naša majka nije stvorila atmosferu straha i mržnje prema njemu. Ne znam vjeruje li moja sestra da je zaista bila zlostavljana ili želi udovoljiti našoj majci jer biti na njenoj, pogrešnoj strani užasava – rekao je Moses.

>>W. Allen: Optužbe o seksualnom zlostavljanju neistinite su i sramotne

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije