Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponižena manekenka

'Napustila sam posao Victorijine anđelice zbog Boga'

Kylie Bisutti
Foto: Screenshot Youtube
1/6
21.12.2013.
u 16:12

Iako je bila udana, šefovi su Kylie Bisutti (23) poticali da flertuje s drugim muškarcima, a zbog pritiska modne industrije spala je na svega 49 kilograma

Odrastajući u Las Vegasu, danas 23-godišnja ljepotica Kylie Bisutti sanjala je o tome da će jednom biti jedna od manekenki najpoznatijeg brenda donjeg rublja Victoria’s Secret. San joj se i ostvario sa 19 godina i pred zanosnom brinetom bila je fantastična karijera modela, ali njen život otišao je potpuno drugim smjerom. Naime, Kylie se zbog vjerskih uvjerenja povukla iz modne industrije te danas povučeno živi u Montani sa suprugom Mikeom Bisuttijem, a nedavno je na Instagramu objavila svoju fotografiju u visokom stupnju trudnoće.

– Osam i pol mjeseci trudna. Ne mogu dočekati da primim svoju bebu i upoznam taj mali Božji dar – napisala je Kylie uz fotografiju. Bivši model nije jedina trudnica u svojoj obitelji – nesvakidašnja je slučajnost da je i njena majka u drugom stanju, a termin porođaja samo joj je na dan razlike od kćerina termina. O svojim unutrašnjim borbama i o tome koliko se osjećala iskorištavanom i osramoćenom kao vjernica u svijetu mode bivša anđelica progovorila je u svojoj knjizi “I’m No Angel: From Victoria’s Secret Model to Role Model”.

– Osjećala sam se poput komada mesa. Toliko sam željela biti manekenka da sam udovoljila svom agentu kad mi je rekao da moram pozirati u toplesu. Imala sam samo 16 godina – piše. Kazala je i kako je, kad se sa 15 godina preselila u New York kako bi slijedila svoj san, živjela s kolegicom koja je imala bulimiju i povraćala poslije svakog obroka.

– Svake noći zaspala je uplakana i satima bi se gledala u ogledalo misleći da je debela. A bila je tako mršava – sjeća se s tjeskobom. Pod pritiskom modne industrije i Kylie je uskoro oboljela od poremećaja u prehrani te je s visinom od 177 cm težila svega 49 kilograma. Jela je samo lubenice i ananas te pila vodu. No dogodila joj se životna prekretnica kada je s prijateljicom otišla na skup mladih u crkvu gdje je, kako piše, pronašla Boga i dobila nadahnuće da postane praktična kršćanka. Uskoro je upoznala i budućeg muža, a nakon što se udala, šefovi iz Victoria’s Secreta poticali su je da se pravi da je slobodna i da flertuje s drugim muškarcima. Prekipjelo joj je kad joj je na snimanju za magazin FHM fotograf rekao da podigne majicu i pokrije se kao da nema gaćice.

– Shvatila sam da sam plaćena za to da se skidam, poziram provokativno i golicam mušku maštu. To više nije imalo veze s reklamiranjem rublja. Bila sam samo seksualni objekt – piše u knjizi. Kylie je danas vlasnica kršćanske modne linije God Inspired Fashion koja sadrži kolekcije za djecu, žene i muškarce, a na svakom komadu odjeće pišu kršćanske poruke.

>>I manekenke vježbaju – Viktorijini anđeli znoje se u teretani!

Komentara 4

M1
marin_11
18:03 21.12.2013.

Svaka čast !

IM
Immanuell
21:27 21.12.2013.

Lijepo. Dobro je znati da ima i normalnih s principima. I još je Amerikanka! Nevjerojatno..... Moj respekt.

Avatar ludi kekec
ludi kekec
13:06 22.12.2013.

" Shvatila sam da sam plaćena za to da se skidam, poziram provokativno i golicam mušku maštu. To više nije imalo veze s reklamiranjem rublja. Bila sam samo seksualni objekt." tuga... trebalo joj je 5 godina da shvati nešto štošto je i pučkoškolcima jasno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije