Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dernek do zore

'Napravio sam slavlje da se prisjetimo dobrih starih vremena'

'07.09.2011.,Sarajevo - Glumac Emir Hadzihafizbegovic u sarajevskom hotelu Hollywood proslavio je 50 .rodjendan.Goran Milic Photo: HaloPix/PIXSELL'
'STR-5599/HaloPix/Pixsell'
08.09.2011.
u 19:30

U veselom društvu našli su se i Tereza Kesovija, Goran Milić, Petar Grašo, Zdravko Mamić, Milan Bandić, Mirza i Belma Džomba, a rođendan su Emiru došli čestitati i supružnici Lepa Brena i Slobodan Živojinović.

– Bilo je ludo, bilo je nezaboravno, ma bilo je baš onako kako sam htio da bude – rekao nam je poznati bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović koji je sinoć velikim tulumom u sarajevskom hotelu Hollywood proslavio svoj 50. rođendan i 25 godina karijere.

Brena donijela reket

Velikoj fešti prisustvovali su brojni Emirovi prijatelji, njih 250, a u veselom društvu koje je slavilo do zore našli su se i Tereza Kesovija, Goran Milić, Petar Grašo, Zdravko Mamić, Milan Bandić, Mirza i Belma Džomba i mnogi drugi koje sa slavnim glumcem veže iskreno prijateljstvo. Rođendan su Emiru došli čestitati i supružnici Lepa Brena i Slobodan Živojinović koji su prijatelju darovali Bobin stari reket. Za dobru atmosferu pobrinuo se Halid Bešlić, s kojim je nekoliko pjesama zapjevao i sam slavljenik, a mikrofona su se poslije prihvatili čestitari poput Danijele Martinović i Petra Graše.

– Htio sam okupiti meni drage ljude, a oni su, eto, dio javnog života pa je proslava stigla i do medija, a to mi nikako nije bio cilj – rekao je, umoran od slavlja, poznati glumac i dodao:

– Poanta ovog derneka bila je prisjetiti se vremena kad su postojale prave vrijednosti jer njih je, nažalost, danas sve manje. Hotelsku salu dugo smo pripremali i uredili je poput jedne stare bosanske avlije. Na stolovima su bili nekad najpopularniji i meni omiljeni stripovi poput Zagora, Velikog Bleka, Komandanta Marka, Mistera Noa... – otkrio nam je glumac koji se često pojavljuje i u popularnim reklamama te ministar sporta i kulture kantona Sarajevo.

U dobrom provodu posebno je uživao Rade Šerbedžija, koji je svom dragom prijatelju i zapjevao, a zajedno sa suprugom Lenkom Udovički bio je aktivan i na plesnom podiju. Našalio se da je samo zbog Emira odjenuo svoj najbolji bijeli sako te stavio kravatu.

Kraljice plesnog podija

Među najglasnijima bili su braća Zdravko i Zoran Mamić, dok su se Danijela Martinović i Viktorija Rađa pokazale kao kraljice plesnog podija. U Sarajevo je preksinoć zbog Emira stigao i Splićanin Dino Rađa, za kojeg je Hadžihafizbegović jednom rekao da je jedan od najboljih ljudi koje je ikada upoznao.

– Privilegij je biti u blizini toga čovjeka i njegove obitelji te znati da s njim dijeliš prijateljstvo. Tijekom agresije na Bosnu i Hercegovinu zajedno sa svojom bivšom suprugom Željanom učinio je veliku uslugu mojoj supruzi i djetetu. Njemu neće biti drago ovo čitati jer on ne voli da se njegova dobra djela komentiraju, ali ja to moram spomenuti jer u današnjem svijetu srušenih vrijednosti, svijetu materijalnog i propasti duhovnog, likovi poput Dine Rađe čista su numizmatika i raritet. U Bosni bi rekli – Dino Antika! – priznao je prije četiri godine jedinstveni sarajevski glumac.

Komentara 7

Avatar patkovic
patkovic
20:36 08.09.2011.

dobar glumac za ljigave negativce

DA
Davorin1
23:26 08.09.2011.

SRETAN ROĐENDAN

M3
Miške 3
19:46 08.09.2011.

Danijela Martinović \"kraljica plesnog podija\" ? Ma idete molim vas, patuljčica sa 1,50 cm ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije