Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskreno

'Napravila sam facelifting u 35. po savjetu Goldie Hawn'

courtney love
Foto: Big Pictures/PIXSELL
1/5
05.11.2013.
u 09:37

Nitko me nije nikada pitao kako je to ostarjeti sa stilom, kaže udovica Kurta Cobaina

Courtney Love, koja je trenutačno zaposlena pišući svoju biografiju, ovih je dana prilično iskrena. U isječku velikog intervjua koji će biti objavljen tek iduće godine udovica Kurta Cobaina priznala je da se podvrgnula faceliftingu, i to prije 40. godine.

– Nitko me nije nikada pitao kako je to ostarjeti sa stilom, molim vas. Prihvatila sam savjet Goldie Hawn kada mi je rekla da trebam napraviti facelift u 35. godini – ispričala je 49-godišnja Courtney Love.

Bivša frontmenica grupe Hole smatra da zaslužuje pravo na povratak.

– Ako je Robert Downey Jr. mogao provesti dvije godine u zatvoru, onda i ja zaslužujem drugu šansu. Znam da postoji nada za mene – kaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije