Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nevjerojatno

Naporan muž! Ovako Kanye West kontrolira Kim

Foto: Youtube Screenshot
1/5
15.02.2019.
u 07:00

Otkrila je, tijekom Master Classa svog osobnog vizažista, Marija Dedivanovića u Los Angelesu da West uvijek ima neko svoje mišljenje o njezinu izgledu.

Kanye West se ne želi suzdržati, čak ni kad je u pitanju njegova žena, Kim Kardashian.

Otkrila je, tijekom Master Classa svog osobnog vizažista, Marija Dedivanovića u Los Angelesu da West uvijek ima neko svoje mišljenje o njezinu izgledu.

- On dođe i kaže da imam malo previše rumenila ili da sam pogrešno obrubila usne olovkom - rekla je.
Westu se sviđa jedino kada Dedivanović šminka njegovu ženu, čak toliko da mu je ponudio da se preseli u Los Angeles iz New Yorka.

Najpoznatija sestra Kardashian je priznala i da Kanye nekada zove Marija bez njezinog znanja, koji se pojavi na vratima s objašnjenjem da ga je pozvao njezin uspaničeni muž koji tvrdi da Kim treba hitnu intervenciju.

U jednoj epizodi 'Keeping Up With the Kardashians'  Kim je rekla da joj je Kanye pobacao sve stvari iz ormara jer joj je on rekao da uopće nema stila.  

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar budalamanemakraja
budalamanemakraja
13:34 15.02.2019.

gadna je

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije