Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ples sa zvijezdama

Napokon pobjeda!

franka
20.12.2009.
u 20:00

Zlatna medalja u ovom mu je showu pred nosom izmicala triput zaredom, no u subotu navečer marljivi Ištvan prekinuo je taj niz. Sad ima još tri neostvarene želje - diplomirati, vratiti dugove i biti u top 3 plesača na svijetu

– Kad su nas proglasili pobjednicima pomislio sam “Žao mi je što je gotovo”. Danas nemam trening i ples mi već nedostaje. No u ponedjeljak ću se opet vidjeti s Frankom i, iskreno, jedva čekam! – rekao je Ištvan Varga jutro nakon pobjedne u četvrtoj sezoni “Plesa sa zvijezdama”.

Uživam u pobjedi

Zlatna medalja u ovom mu je showu pred nosom izmicala triput zaredom, no u subotu navečer marljivi Ištvan prekinuo je taj niz.

– Lagao bih da kažem da mi pobjeda ne znači. Po prirodi sam natjecatelj i uvijek želim ići preko svojih granica. To sam preksinoć učinio plešući akrobatski r’n’r – tvrdi Varga. S liste njegovih neostavrenih želja u nedjelju ujutro prekrižen je trijumf u “Plesu”, no već ga je nadomjestio novom ambicijom.

– Zacrtao sam si neke stvari. Kao i svatko, želio bih prvo vratiti neke dugove u čemu mi je, iskreno, pomogla i pobjeda u “Plesu sa zvijezdama”. Drugi san mi je diplomirati na Ekonomskom fakultetu, a treći je malo kompleksniji... Zacrtao sam si da ću u narednih nekoliko godina biti jedan od najbolja tri plesača u svijetu – iskreno će ambiciozni 28-godišnjak.

Iako se zna da svi njegovi uspjesi idu svima koji su mu ikad držali leđa, prešutno i samo jednim pogledom, plesač će ih uvijek uputiti samo jednoj osobi – svom tati Ištvanu, ali i pokojnoj majci Ildiko.

– Mama je bila učiteljica plesa i ona je zaslužna što sam i ja krenuo tim putem. A tata... Tata mi je najveća podrška. Živimo zajedno, čak se isto i zovemo, zbog čega nikad ne znamo kojeg od nas traže i trebaju. Zamislite kako nam je kad se javljamo na telefon - našalio se Ištvan junior. Malih poteškoća, priznaje, imao je i jučer ujutro. No to su bile one slatke prouzrokvane cjelonoćnom proslavom.

– Plesali smo sve do zore. Potrudio sam se biti dobar domaćin svim prijateljima koji su se pridružili.

Ljubav je na “pauzi”

Mi smo ga upitali gdje je u svemu tome njegova zaručnica Eva Rusan?

– Djevojka je morala otputovati u Zadar, ali smo cijelo vrijeme bili na porukicama i telefonu – kaže te dodaje:

– Eva je naviknula na sve to. Nerijetko me pita “Je li tebi ples najveća ljubav?”, a ja odgovorim da je ples moj život – rekao je plesač tumačeći strast koja ga pokreće na plesnom podiju, u dvorani.

Ako je na tu iskru prema njegovu pozivu ponekad i malo ljubomorna, to je, kaže Ištvan, jako slatko. Jer tada zna da joj je do njega iskreno stalo! Da je i s njim ista situacija, pokazat će joj ovog Božića kad će se posvetiti isključivo svojim bližnjima. No, čim završi blagdanski ushit s partnericom Gabrijelom Pilić vratit će se u plesnu dvoranu uvježbavajući korake kojima uplesati u nove životne bajke.

Komentara 4

GE
gero56
14:58 23.12.2009.

uzas!! - koje vi furke imate!

ZO
zoki5
21:25 21.12.2009.

Care drži se i samo napred

NI
nick55
00:36 22.12.2009.

svaka čast Ištvane,znao sam da ćeš pobijediti!;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije