Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Traumatično iskustvo

Naomi Campbell napali i opljačkali dok je čekala taksi u Parizu

naomi
Pixsell
04.01.2013.
u 11:27

Nije poznato što su joj lopovi ukrali, ali se vjeruje da su tragali za skupim nakitom kojeg je vrlo vjerojatno imala na sebi.

Supermodel Naomi Campbell doživjela je prošli mjesec neugodno iskustvo. Naomi je naime imala misterioznu ozljedu noge, a sada je otkriveno i kako ju je dobila. Proteklog mjeseca boravila je u Parizu kada ju je napala skupina huligana dok je pokušavala ući u taksi.

- Bilo je zastrašujuće. Naomi vjeruje da su je napadači neko vrijeme motrili i čekali trenutak kada će ostati sama. Napali su je na ulici dok je zaustavljala taksi i opljačkali - otkrio je izvor i dodao:

- Ozljedila je nogu kada su je nasilno gurnuli na tlo. Razumljivo, bila je jako uzrujana i šokirana.

Nije poznato što su joj lopovi ukrali, ali se vjeruje da su tragali za skupim nakitom kojeg je vrlo vjerojatno imala na sebi.

Naomin dečko, milijunaš Vladimir Doronin, odmah je privatnim avionom odletio k njoj u Vail u Coloradu, gdje se o njenom istegnuću ligamenata brinuo jedan od najbolji svjetski ortopeda J. Richard Steadman.

Naomi se sada kreće uz pomoć invalidskih kolica i štaka, a Vladimir je zaposlio dodatno osiguranje da se za nju brine.

 

Ključne riječi

Komentara 1

BA
Bandit
16:06 04.01.2013.

A ti bokca ka da je od stakla hehhhehehehehhhehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije