Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postala tv voditeljica

Nandi iz 'Gospodina Savršenog' mami uzdahe u kratkoj minici: 'S karizmom se rodiš ili ne'

Foto: instagram
1/7
20.01.2022.
u 13:50

-S karizmom se rodiš ili ne... Hvala mojoj ‘auri’, a bome i boji glasa! - napisala je Nandi Uzelac u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti.

Nandi Uzelac (32) , bivša natjecateljica showa 'Gospodin Savršeni', voditeljica na Sportskoj televiziji i influencerica, svoje je pratitelje ponovno počastila atraktivnom fotografijom. Zanosna Splićanka ovog je puta pozirala u mini traper haljini koja je naglasila njezinu figuru, s jakom šminkom na licu te kovrčavom kosom. 

-S karizmom se rodiš ili ne... Hvala mojoj ‘auri’, a bome i boji glasa! - napisala je u opisu fotografije ispod koje su se počeli nizati komplimenti. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac)

Splićanka sa zagrebačkom adresom u studenom je 2020. godine postala televizijska voditeljica. Od tada je gledamo svakog četvrtka od 17 sati na Sportskoj televiziji, gdje vodi emisiju 'Fitness'.

- Odselila sam u Zagreb prije više od godinu dana radi posla. Radim u marketingu jednog portala, a kroz posao sam upoznala mnoštvo osoba, među kojima i produkciju Sportske televizije. Pogledali su nekoliko mojih videa s motivacijskim govorima na YouTube kanalu i svidjela im se retorika kao i intonacija. Zapravo boja glasa je bila odlučujući faktor -  kazala je Nandi tada medijima.  U emisiji o fitnessu govore profesionalni sportaši, ali i laici,  a Nandi je priznala da je i sama ovisna o fitnessu.

- Barem tri puta tjedno sam u teretani, to mi je ispušni ventil od ubrzane svakodnevice i obaveza. Smatram da je tijelu jako bitno voditi brigu o njemu, ne samo radi fizičkog izgleda, već i zbog mentalnog zdravlja - dodala je Uzelac koja je od svog sudjelovanja u showu 'Gospodin Savršeni' prije četiri godine znatno promijenila svoj izgled, a sudeći prema komentarima mnogima se njezina promjena izgleda itekako sviđa. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NANDI 💫 (@nandi_uzelac)

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji Glumačko ostvarenje godine

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

ET
en-ten-tini
14:17 20.01.2022.

od kad se posjedovanje para velikih cica smatra karizmom? :D

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije