Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
raspašoj na bok-u

'Nama glumcima nije problem skočiti na stol radi atmosfere'

'03.05.2013., Bjelovar, Klub H-8 - Pocetkom 11. jubilanog kazalisnog festivala BOK festa (Bjelovarski odjeci kazalista), zivnuo je i nocni zivot, a kako bi na goste ostavili sto bolji dojam organiziar
Foto: 'Damir Spehar/PIXSELL'
1/3
06.05.2013.
u 18:20

Glumci su se proveselili poslije odigranih predstava. Zvuk tamburaša u bjelovarskom H-8 klubu razgalio je ekipu, a Ankica Dobrić objasnila je da im ništa nije teško za dobar tulum

Bjelovar je centar kazališne umjetnosti. Zaposjeli su ga glumci koji u sklopu tamošnjeg BOK Festa, koji traje do iduće nedjelje, svakodnevno Bjelovarčane počaste barem dvjema predstavama. No, uz rad ide i puno dobre zabave pa su se glumci poslije predstava opustili u bjelovarskom klubu H-8 u sklopu kojeg je i gradska kuglana. Glumica Barbara Nola bosonoga se okušala u kuglanju. Nataša Janjić uz tamburaše je doslovno ispjevala dušu, a Nela Kocsis i Ankica Dobrić bile su kraljice plesa na stolovima.

– Nama glumcima nije problem skočiti na stol ako se radi o dobrom tulumu. Sve za podizanje atmosfere, a time sam potaknula i ostale da nam se pridruže. Družili smo se i zabavili zahvaljujući Goranu, koji je naš dobri duh i zbog njega svih ovih godina dolazimo u Bjelovar – kazala je odlično raspoložena glumica Ankica Dobrić. Ipak, organizator festivala Goran Navojec nije oduševljen što su ih fotografirali jer je, kaže, kolegicama obećao da se mogu slobodno opustiti. No, i on se dobro proveo te s kolegom Bogdanom Diklićem, uz pratnju lokalnog rock-benda, zapjevao nekoliko rokerskih uspješnica.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije