Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nikolina Pišek

"Nakon snimanja odem trčati i nakon toga učim tekst za sutra"

pišek
Žarko Bašić/Pixsell
05.10.2010.
u 20:10

– Enes glumi mog supruga i genijalan je glumac koji se u svakoj sceni baš daje. Toliko katkad može biti odvratan prema meni da jednostavno nemam izbora i moram mu uzvratiti jednakom emocijom – kaže voditeljica.

Otkad se priključila glumačkoj ekipi serije “Najbolje godine”, voditeljica Nikolina Pišek ne zna što znači pojam slobodno vrijeme.

Enesa katkad i mrzi

– Prve scene nekad snimam i u šest ujutro, a snimanja znaju potrajati do sedam navečer. Kad se vratim kući, ako imam energije, odem trčati, a nakon toga imam samo snage izvaliti se u krevet i učiti tekst za sutra – kaže Nikolina koju je novi izazov potpuno oduševio i savjete kolega upija kao spužva, osobito svog partnera Enesa Vejzovića.

– Enes glumi mog supruga i genijalan je glumac koji se u svakoj sceni baš daje. Toliko katkad može biti odvratan prema meni da jednostavno nemam izbora i moram mu uzvratiti jednakom emocijom, jer kad je odvratan, doista je odvratan i ja ga mrzim, što se na ekranu vidi, a to je dobro – zadovoljna je voditeljica što je “kliknula” sa svojim partnerom. Rad od jutra do mraka ne ostavlja joj vremena za potragu za novim muškarcem, pa će do daljnjega sigurno imati status slobodne cure. Njezina energija sada je više usmjerena na kćerkicu Hanu koja nema ambicija krasiti naslovnice modnih časopisa.

– Iskreno, ne bih bila presretna da se Hana odluči za takav posao, ali kako sada stvari stoje, nema takvih želja. Ona je više knjiški tip i teži obrazovanju, što je meni jako drago – sretna je Nikolina.

Njezini počeci pred objektivom

Gledajući emisiju “Top model”, i sama se prisjetila svojih početaka pred objektivima. – Bilo je situacija u kojima sam se osjećala ranjivo i ugroženo, ali tada sam poslušala intuiciju i smogla snage reći ne nekim stvarima – veli voditeljica. Uvjerena je kako su cure koje su odustale od sudjelovanja u showu “Top model” postupile hrabro jer su zauzele stav i pokazale da znaju što žele, zbog čega će jednom sigurno uspjeti.

Komentara 6

Avatar Časna seka
Časna seka
22:15 05.10.2010.

I ja bi za tu plaću trčala i učila tekst i radila kerefeke pred kamerama.

NE
neni
23:51 05.10.2010.

Jedanput sam uspjela pogledati i više nikada. Kakva je to serija, btw u životu nisam vidjela nešto tako bedasto.

VI
visio
07:44 06.10.2010.

hoćeš li da me usmeno ispitaš?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije