Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Voditeljski tandem

Nakon sedam godina stanke Joško Lokas se vratio na male ekrane

Upitnik
Foto: Nova TV
1/3
26.03.2010.
u 14:35

Nekadašnja TV-zvijezda Joško Lokas uz Enisa Bešlagića oživio je svoj nekad popularan autorski kviz “Upitnik” koji se od prošlog ponedjeljka prikazuje na Novoj.

Nešto je stariji, ozbiljniji, ali još uvijek brz na jeziku i zaljubljen u ono što radi. Nekadašnja TV-zvijezda Joško Lokas uz Enisa Bešlagića oživio je svoj nekad popularan autorski kviz “Upitnik” koji se od prošlog ponedjeljka prikazuje na Novoj TV.

– Upitnik je moje dijete, uvijek mu se rado vraćam. Kako bih mogao imati tremu?! Kad sam nakon sedam godina opet stao pred kamere, osjećao sam se kao da nikad nisam ni otišao, to je poput nekog automatizma, sve ti se vrati u sekundi. Još ne osluškujem kritike javnosti, prerano je, ali što bude bit će. Ničeg se ne bojim jer ću dati sve od sebe – rekao nam je Joško kojem društvo u kvizu pravi Enis Bešlagić. Glumac je kviz istog formata vodio u BiH pa se u toj ulozi već udomaćio.

– Joško je vrlo pedantan i zahtjevan suradnik, ali uvijek s razlogom. S takvim ljudima nikad mi nije problem surađivati – objasnila je zvijezda “Naše male klinike” koja se nada da će u kvizu za vrijeme krize, otkaza i neimaštine ljudima moći podijeliti mnogo novca. Uvjeren je kako će svojom spontanošću i smislom za humor zadovoljiti ukuse većine, dok je njegova petogodišnja kći Asja već zaključila da je njen tata baš super voditelj.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije