Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slatke brige

Nakon rođenja blizanaca Cèline nije imala vremena ni za tuširanje

'Canadian singer Celine Dion, right, poses with her son Rene-Charles and husband Rene Angelil, left, after he received the Ordre National du Quebec from Quebec Premier Jean Charest during a ceremony W
Foto: 'Jacques BoissinotPress Associati'
1/3
07.01.2011.
u 15:27

Cèline Dion prije deset tjedana rodila je sinove, a već u ožujku namjerava se vratiti poslu, i to nastupom u Vegasu

Neispavana, iscrpljena, ali beskrajno sretna i zadovoljna Cèline Dion zakoračila je u 2011. Uzrok njezina umora, ali istodobno i sreće blizanci su koje je rodila prije deset tjedana.

Kojeg prije nahraniti?

Koliko je mukotrpna briga o dječacima i zašto je danima nakon rođenja Nelsona i Eddyja plakala, 42-godišnja pjevačica ispričala je za francuski časopis GALA.

– Ponekad se nađem u situaciji da ne znam kojem bih se prije posvetila. Jedan plače jer ga treba premotati, drugi zato što je gladan. Kojeg da primim prvog? Sada to već dobro usklađujem – kaže pjevačica koja je blizance, baš kao i 9-godišnjeg sina Rene-Charlesa, začela medicinski potpomognutom oplodnjom. Zahvaljujući mami Thèrèsi, sestri Lindi i suprugu Reneu ne mora razmišljati je li hladnjak napunjen namirnicama, što će njeni ukućani jesti za ručak i je li kuća puna prašine.

Dojenje važnije od šminke

– Mama i sestra spašavaju me i pomažu da sve funkcionira. Na početku nisam imala vremena ni za tuširanje, a o spavanju da i ne govorim – povjerava Dion svoje male muke. Iako su ona i suprug Rene nakon sina Rene-Charlesa šest puta pokušavali postati roditelji in vitro oplodnjom, Cèline je nakon porođaja bila jako depresivna.

– Imala sam strašne promjene raspoloženja. Na trenutke sam bila euforično sretna, a nakon deset minuta briznula bih u plač i tupo gledala u daljinu. Nisam uopće imala apetit. Majka me izvukla iz takvog raspoloženja – prisjeća se prvih dana nakon povratka iz rodilišta. U ožujku se namjerava vratiti u Las Vegas u kojem je zadnji put nastupila 15. prosinca 2007.

Show pjevačice "A New Day" zaradio je 385 milijuna dolara i privukao gotovo 3 milijuna ljudi u 717 nastupa tijekom pet godina koliko je Cèline tamo nastupala.

– Uskoro ću početi probe, ali sada mi je najbitnije da mogu podojiti sinove čim zaplaču. Zato nosim odjeću koja se može brzo raskopčati, to mi je važnije od šminkanja – kroza smijeh će pjevačica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije