Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandra Prijović

Nakon pucnjave u klubu u Mostaru, oglasila se i srpska pjevačica: Hvala Bogu pa nije završilo tragično

Beograd: Aleksandra Prijović nastupila je u  Crowne Plaza Hotelu
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/6
07.08.2023.
u 10:10

– Nisam bila prisutna tijekom pucnjave i evo, koliko god se dugo bavila ovim poslom, do sada se nije dogodilo ništa slično – izjavila je Aleksandra Prijović

Pjevačica Aleksandra Prijović u subotu je pjevala u klubu “Havana” u Mostaru kada se dogodio incident. Kako je potvrđeno za medije iz MUP-a HNŽ, pucano je iz pištolja, a policija je na terenu izvršila očevid te je klub odmah ispražnjen nakon incidenta. Popularna pjevačica iz Beograda sada se oglasila o ovom incidentu.

– To se dogodilo poslije mog nastupa. Dok sam pjevala, sve je bilo super, sve dok nije krenula kiša. U jednom trenutku ugasio se mikrofon, prestali su raditi instrumenti, sve se odjednom ugasilo, ja sam otišla, sjela u automobil i tek sam ujutro doznala što se dogodilo – rekla je Aleksandra Prijović za Blic. Dodala je kako joj se nikada dosad ništa slično nije dogodilo.

– Nisam bila prisutna tijekom pucnjave i evo, koliko dugo se bavim ovim poslom, nikad se dosad nije dogodilo ništa slično. Nikada nije bilo nekih incidenata, publika koja je dolazila na moje nastupe uvijek je bila vesela. Jako mi je žao što se to dogodilo, hvala Bogu pa se nije završilo tragično – rekla je pjevačica koja je nakon Mostara održala koncert u jednoj od popularnih diskoteka u Crnoj Gori.

Ove godine Aleksandra će nastupiti i pred zagrebačkom publikom i to na dva koncerta u Areni Zagrebi; 1. i 2. prosinca. Nakon što je u samo dva mjeseca uspjela rasprodati zagrebačku Arenu, odlučila je razveseliti svoje brojne obožavatelje koji karte za najavljeni extra koncert godine nisu stigli kupiti na vrijeme: 

– S ponosom mogu najaviti i drugu zagrebačku Arenu, u subotu, 2. prosinca! Hvala mojoj publici, hvala Extra FM-u na povjerenju i velikoj podršci. Veselim se zagrebačkoj Areni. Ja nisam od onih koji najavljuju spektakl, ali mogu samo reći da ću dati sve od sebe i da ću se potruditi da svi uživaju i da to bude za pamćenje. Želim zahvaliti svima na porukama podrške koje svakodnevno dobivam – izjavila je Prijović ranije za Extra FM. 

VIDEO Joško Lokas o neuspjehu emisije Marka Tolje: Mislim da je to i prije bilo osuđeno na propast

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije