Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRANKICA PRIJAVILA SUPRUGA ZBOG OBITELJSKOG NASILJA

Nakon psihijatrije Mladen Grdović odlazi ravno u zatvor?

grdović
Foto: Željko Mršić/Pixsell
1/6
07.12.2009.
u 11:26

Nakon što je prije osam dana Brankica Grdović prijavila svoga supruga za obiteljsko nasilje, Mladenu Grdoviću prijeti zatvor jer je time prekršio uvjetnu kaznu od godinu dana.

Brankica Grdović danas nije posjetila supruga Mladena Grdovića na odjelu za psihijatriju u zadarskoj Općoj bolnici gdje se poznati zadarski pjevač od subote navečer opet liječi od alkohola. Rano ujutro otišla je svjedočiti na Prekršajni sud, a pokraj novinara Večernjeg lista prošla je bez komentara. Noć prije potvrdila je da se Grdović liječi od alkoholizma.  

– Mladen je u bolnici i o tome ne želim govoriti dok ne budem spremna. Jako sam umorna. Pokušajte me shvatiti – rekla nam je Brankica Grdović. Na Prekršajnom sudu doznali smo danas ujutro da je Brankica Grdović svjedočila u postupku za obiteljsko nasilje, a policija nam je potvrdila da je podnijela optužni prijedlog nakon što je supruga Mladena ponovno prijavila za obiteljsko nasilje. Grdoviće je, podsjetimo, u rujnu osuđen zbog obiteljskog nasilja nad suprugom i bratom na osam dana uz rok kušnje od godinu dana, a ako mu se sad dokaže krivnja, sudac može i opozvati uvjetnu kaznu.

 – Podnijeli smo protiv njega prijavu zbog prijetnji od 30. studenoga. Priveden je u policijsku postaju gdje je zadržan do otrežnjenja – rekla nam je Sandra Poljak Jurinčić, glasnogovornica PU zadarske. Grdović je policijske prostorije napustio 1. prosinca, a već za dva dana u jedan zadarski noćni klub došao je, svjedoče posjetitelji, pijan, u papučama i trenirci, te rekao da je pobjegao od žene i njezina maltretiranja.

Gemišti za Mladena
Dan poslije bio je na nogometnoj utakmici Zadra i Hajduka. Navečer, navodno nepozvan i u pijanom stanju, došao je na jedno vjenčanje u Petrčanima. Poslije ponoći po njega je došla policija, navodno na poziv zabrinute Brankice, te je odveden na odjel psihijatrije, gdje je pristao na liječenje od alkoholizma. Na dan kad je Grdović završio na psihijatriji sjetili su ga se i na proslavi 43. godišnjice najpoznatijeg restorana u Zadru te mu zaželjeli ozdravljenje uz napomenu da će oni popiti Grdovićeve gemište. 

Ključne riječi

Komentara 9

SN
snovakor
17:14 07.12.2009.

Kao što sam već pisao u prijašnjem tekstu o njemu,iskljućivo zaslužuje zatvor i progonstvo te oduzimanje državljanstva, jer to je čista državna sramota od čovjeka. Ali trebalo bi pregledati i situacije, koje izazivaju i žene u obiteljima. Naime dosta takvih žena ima, koje maltretiraju iz dana u dan...i nije čudo kad jednom dobe po njuški...

DO
doklerbo
16:49 07.12.2009.

Ovaj gore zaista uziva!!!! Jedna zena,druga zena,alkohol majka,sada besplatni Hotel smjestaj pa zar to nije zivot? Samo naprijed gospodine Grdovicu!!!

AT
atz
16:53 07.12.2009.

retard konačno na svome hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije