Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraj svađa

Nakon prijetnje suicidom, junak "Malcolma" pomirio se s curom

frankie muniz
pixsell
19.02.2011.
u 12:50

"Zajedno su, ne traže krivca za probleme nego ih zajedno žele riješiti. U ovome vide drugu priliku za svoju vezu", izjavila je glumčeva agentica Lauren Tobin.

Da, i to je moguće. Nakon ljubavne svađe u kojoj je Frankie Muniz izvadio pištolj i prijetio samoubojstvom, glumac se pomirio s djevojkom Elycijom Tumbow.

"Zajedno su, ne traže krivca za probleme nego ih zajedno žele riješiti. U ovome vide drugu priliku za svoju vezu", izjavila je glumčeva agentica Lauren Tobin.

Prošlog petka u njihovu zajedničkom domu izbila je svađa prilikom koje je, ispričala je E. Tumbow policiji, 25-godišnji junak serije "Malcolm u sredini", čije reprize gledamo na RTL-u 2, potegnuo za pištoljem i prijetio da će počiniti samoubojstvom. Njegova agentica tada je to pokušala demantirati, a isto je učinila i sada.

"Frankie nije suicidalna osoba. Oružje je sam predao policiji i ni protiv koga nije podnesena nikakva prijava", izjavila je za People.

Komentara 3

OB
-obrisani-
13:58 19.02.2011.

moj malkome ili munjo to ti je najgluplji potez koji si mogao napraviti.

LI
liliZG
13:41 19.02.2011.

Dragi Frankie, niti jedna osoba nije vrijedna tvog života, zato i svim dr. ljudima dobre volje, ne dižite ruku na sebe, pogotovo ne zbog neke dr. osobe koja te najvjerojatnije nije niti vrijedna. Glavu gore i idemo dalje.......................

DA
danebi
11:39 20.02.2011.

Slabic, ucjenjuje djevojku, a ona jos toliko glupa pa ga i natrag uzme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije