Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Godinu dana u vezi

Nakon prekida oglasio se i Luka iz 'Braka na prvu': Toliko toga bih s vama mogao podijeliti

Foto: Instagram
1/6
17.08.2021.
u 17:06

Natjecatelj RTL-ovog showa godinu dana je bio u vezi sa spisateljicom Ingrid Divković.

U prvoj sezoni showa "Brak na prvu" zaljubili su se natjecatelj Luka Budak i spisateljica Ingrid Divković koja je u showu bila jedan od eksperata za ljubav. Njihova ljubavna priča nakon godinu dana je završila i prva je to na svom Instagram profilu objavila Ingrid, a sada se o prekidu oglasio i Luka.

- Službena potvrda o prekidu. Toliko toga bih s vama mogao podijeliti, riječima stvoriti emociju da barem na tren osjetite mir koji ja osjećam pišući ovo. U godinu dana zajedničkog života moju kuću je pretvorila u dom i razmazila već razmaženu mačku. Ispisali smo priče koje će jednoga dana samo buditi osmjeh na licu i toplinu oko srca. Kao i svaka priča u životu, pa tako i naša doživi kraj…tj. novi početak. A vjerujte mi radije bih ispisivao prave pogrešne priče pune emocija i života nego pričao jedno te istu priču na više različitih načina. Zemlja ne staje, i dalje se okreće. Budite mi dobro, ja jesam - poručio je Luka. Ingrid je na Instagramu kao i Luka uz informaciju da više nisu zajedno objavila njihovu zajedničku fotografiju i napisala kako je ta objava jedino što će reći na temu prekida te je dodala:

- Ispod ovog velikog Neba svi smo toliko mali i nesavršeni, zato ne zaboravimo ostati ljudi, opraštajmo sebi i drugima i pustimo da nas nada u bolje sutra vrati kući. 

VIDEO Severina više ne prati Igora na Instagramu, a on je obrisao sve zajedničke fotografije

Komentara 3

DU
Deleted user
17:24 17.08.2021.

Uglavnom ni po čemu nisu bili spojivi.

Avatar Trpimir
Trpimir
17:26 17.08.2021.

Ahahaaahaaaaaha haaahaaha ahaahahaha ahhaha Dugo trajala ta "idila"... 😂😂😂😂😂😂😂 Iznenadilo bi me da nisu prekinuli

DR
Drx
21:07 17.08.2021.

Hahaha a kaj ste vi očekivali. Lijepo su se potrošili i ciao. Sve skupa cirkus za budale (uključujući i mene koji sam kliknuo da napišem ovaj komentar)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije