Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strahuje zbog posla

Nakon otkazanog koncerta oglasila se Šuput: 'Znala sam da će doći do ovoga. Sve me to plaši'

Foto: Youtube screenshot
1/8
29.02.2020.
u 19:12

Maja Šuput oglasila se nakon što su organizatori otkazali koncert koji je trebala održati 14. ožujka u Novom Marofu.

Za nešto više od dva tjedna Maja Šuput trebala je nastupiti s kolegama iz Tarapana benda na koncertu u Novom Marofu, no koncert je danas iznenada otkazan. Zbog sve veće epidemije korona virusa organizatori su iz sigurnosnih razloga otkazati koncert. O svemu se sada oglasila i Maja koja ne krije bojazan zbog mogućeg gubitka gaža.

1/8

- Znala sam da će se dogoditi, ali baš tako brzo ... Obzirom na širenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se događanja koja okupljaju velik broj ljudi. Eto tako se i moj koncert koji se trebao održati 14.03. u Sportskoj dvorani Novi Marof danas službeno otkazao jer se smatra skupom visokog rizika obzirom na broj ljudi. I sad mi je samo jasno da je ovo početak i da će otkazivanja biti puno. Nadam se da će se sve brzo vratiti u normalu jer me priznajem ovo sve malo plaši. Želim vam svima samo zdravlja, a sve ostalo ćemo kao i do sada. Što se tiče otkazanog koncerta karte možete vratiti na prodajnom mjestu. Novi termin će biti najavljen kad se situacija smiri. A ja večeras idem zapjevati u Cibonu kod mog kolege Mate Bulića jer raditi se mora . Nek ste mi živi i zdravi ekipa - poručila je Maja na svom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Znala sam da ce se dogoditi ali bas tako brzo ... Obzirom na sirenje virusa, panike i naravno zbog sigurnosnih razloga otkazuju se dogadjanja koja okupljaju velik broj ljudi. Eto tako se i moj koncert koji se trebao odrzati 14.03. u Sportskoj dvorani Novi Marof danas sluzbeno otkazao jer se smatra skupom visokog rizika obzirom na broj ljudi. I sad mi je samo jasno da je ovo pocetak i da ce otkazivanja biti puno. Nadam se da ce se sve brzo vratiti u normalu jer me priznajem ovo sve malo plasi. Zelim vam svima samo zdravlja a sve ostalo cemo kao i do sada. Sto se tice otkazanog koncerta karte mozete vratiti na prodajnom mjestu. Novi termin ce biti najavljen kad se situacija smiri. A ja veceras idem zapjevati u Cibonu kod mog kolege @mate.bulic.sluzbeno jer raditi se mora . Nek ste mi zivi i zdravi ekipa 😘😘😘😘😘

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Podsjetimo, vijest o otkazivanju koncerta priopćili su iz Gala Evenata, a njihov dopis prenosimo u cijelosti:

- Trenutno dostupni epidemiološki podatci nažalost nisu dovoljni za utvrđivanje lakoće širenja virusa među ljudima, ali izgledno je da će se virus nastaviti širiti. Iako za sad ne postoji nikakva službena obaveza otkazivanja javnih okupljanja ta opcija nije isključena ukoliko će razvoj epidemije to zahtijevati, kao što je to i situacija u nekim europskim zemljama. Zbog svega navedenoga na našu i Vašu žalost bili smo prisiljeni donijeti odluku o otkazivanju. Smatramo to odgovornim ponašanjem budući da ne znamo, ni mi kao ni druge države Europe, a i svijeta, u kojem smjeru će se eventualna epidemija razvijati. Svi oni koji su kupili ulaznice, povrat novca biti ce im izvršen na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupili od ponedjeljka nadalje, uz vraćanje ulaznice. Nadamo se da će se situacija u što skorijem roku stabilizirati na zadovoljstvo svih nas, te da se uskoro družimo na nekom koncertu u našoj organizaciji. Hvala na razumijevanju - stoji u priopćenju koje je objavljeno na portalu evarazdin.hr.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar Pattern
Pattern
20:15 29.02.2020.

Od korone umreš i bog te veselio. Od njene muzike umre ti mozak i hodaš glup

RT
RTBASTEK
19:30 29.02.2020.

Zlato tatino pozdrav iz Đure Đakovića !!! Znam da misliš na nas!!!

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
07:40 01.03.2020.

Virusi se ne love na plastiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije