Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASIA ARGENTO

Nakon optužbe za seksualno napastovanje, glumica je u novim problemima

Foto: PA/Pixsell
1/4
03.09.2018.
u 08:49

CNN je odlučio kako neće emitirati epizode Bourdainovog serijala u kojem je sudjelovala Argento.

Asia Argento bila je jedna od prvih glumica koje su optužile Harveya Weinsteina za seksualno zlostavljanje, a sada je i ona optužena za seksualno napastovanje maloljetnika.

Glumica i djevojka poznatog chefa Anthonyja Bourdaina žrtvu je navodno ušutkala s 380 tisuća dolara, a njena žrtva Jimmy Bennett sada je odlučio javno progovoriti o tome. Ovaj skandal bacio je novo svijetlo na Asiju Argento i stvorio joj probleme.

CNN je tako odlučio ne prikazivati trenutačno serijal "Anthony Bourdain: Parts Unknown" u kojem je sudjelovala i Argento. Glumica se pojavila u dvije epizode novog serijala, a u drugima je potpisana kao redateljica. 

– Zbog nedavnih spoznaja o Asiji Argento CNN je odlučio prekinuti s emitiranjem serijala u koji je ona bila uključena – poručili su s CNN-a.

Nakon što su Bennettove optužbe dospjele u javnost, glumica se branila i tvrdila kako nije bilo seksualnog odnosa između nje i tada 17-godišnjeg Bennetta.

VIDEO Pogledajte kako je botoks uništio lica slavnih glumica

Komentara 1

VK
VKSS
09:48 03.09.2018.

To tamo ništa nije normalno,a i većina se njih guzila da dobije ulogu...to ti je kad dušu prodaš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije