Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije joj dosta

Nakon operacije nosa, Ella Dvornik ponovno promijenila nešto na sebi!

Foto: Instagram
1/5
09.05.2019.
u 09:11

Tako je zaključila da joj operacija nosa nije dovoljna kako bi se osjećala dobro u svojoj koži, pa je odlučila malo osvježiti boju kose, ali i ugraditi ekstenzije kako bi je produžila.

Influencerica Ella Dvornik drži se onog što su mnoge pop-zvijezde već naučile – ako želiš biti relevantan, moraš se konstantno mijenjati.

Tako je zaključila da joj operacija nosa nije dovoljna kako bi se osjećala dobro u svojoj koži, pa je odlučila malo osvježiti boju kose, ali i ugraditi ekstenzije kako bi je produžila.

Ella neumorno radi na svome izgledu. Nedavno je komentirala i kako planira laserski ukloniti jednu svoju tetovažu s kojom više nije zadovoljna i za koju tvrdi da nije dobro napravljena.

Pogledajte kako poznate Hrvatice izgledaju bez šminke:

 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Grunf
Grunf
09:21 09.05.2019.

mogla bi i mozak promjeniti

DD
dr dragon
09:57 09.05.2019.

Djeca koja su imala sve u djetinjstvu razmažena su i sobom nezadovoljna

DU
Deleted user
11:48 09.05.2019.

Za ne povjerovati. Običaj mi je pregledati sve glavne portale. neki imaju ovakve vijesti, neki onakve, neki objave nešto što drugi ne, itd. Uglavnom, danas, a i vrlo često u zadnje vrijeme, na sva tri (24h, VL, JL) potpuna analiza lika (jer djela ionako nema) "utjecajuše" Ellle...korekcija nosa, ekstenzije, pero u š***, ovo, ono...detaljno, iscrpno i vrlo informativno. Pa, tko je ta cura, ljudi? Zašto naš novinarski ceh smatra da bi nekoga trebao zanimati plastičnjak kljuke nekakve isprazne curice kojoj je jedino postignuće u životu što ju je napravio pokojni tata Dino Dvornik? Pa to uspješno unovčava uz pomoć retardiranih...Ima li kraja srozavanju medija u Hrvatskoj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije