Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tvoje lice zvuči poznato

Nakon nastupa naše glumice Igor Mešin u showu otkrio što stvarno misli o bivšoj suvoditeljici Maji Šuput

Foto: Nova TV
1/13
01.04.2024.
u 08:26

Igor je kazao kako je Maja, u pozitivnom smislu, najluđa osoba na svijetu koju je upoznao. Mešin i Šuput su, podsjetimo, zajedno vodili 'Ples sa zvijezdama'.

Nakon nastupa glumice Marije Kolb, koja je u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' imitirala Maju Šuput, glumac i voditelj Igor Mešin otkrio je što stvarno misli o bivšoj suvoditeljici. Igor je kazao kako je Maja, u pozitivnom smislu, najluđa osoba na svijetu koju je upoznao.  "Maja je najluđa osoba na svijetu koju sam ja upoznao, u pozitivnom smislu naravno, i zna Maja da ja to mislim o njoj, a ti si to dobro prenijela", kazao je Mešin nakon nastupa, a članovi žirija su se složili da je Marija dobro prenijela Majinu energiju. "Donijela si tu Majinu energiju, imaš tu vrckavost njenu, Maja je poznata po tome da ide među narod i ti si digla našu publiku na noge, nas si zabavila, donijela si čistu pozitivu i energiju", izjavila je Minea.

Mešin i Šuput su, podsjetimo, zajedno vodili 'Ples sa zvijezdama'. 

 

Maja je nedavno objavila pjesmu "James Bond", a nakon toga je gostovala u IN magazinu gdje je govorila o ovoj pjesmi, koncertima, svojoj obitelji, ali i otkrila koji je njezin neostvareni san. Pjevačica i poduzetnica u novom je spotu pokazala i svoje plesno i glumačko umijeće pa istaknula da je samo jednom glumila u mjuziklu, ali da bi se voljela još okušati u glumi.

- Jedan ćemo sad slavit na putu, bit će tako kako sam si ja to izorganizirala, a onda će sa svojim frendićima imati veliku proslavu kad se vratimo s puta, to sam isto organizirala. To sve stigneš organizirat kad si majka: 100 torti, 200 ljudi, 500 pozivnica. A što će roditelji? Pa onda i roditelji i tako - ispričala je pjevačica.

VEZANI ČLANCI:

- A imala sam samo jedan mjuzikl, Footloose, ali sam bila glavna uloga, to ne smijemo zanemarit. Čekam svoju sljedeću ulogu! Pa voljela bih. Ta gluma je meni uvijek bila neostvareni dio u karijeri, ali kad si pjevač stalno nešto glumataš pred kamerom, pa lijevo pa desno! Iako je nama to prirodno i normalno, opet moraš malo glumatat! - kazala je Maja. Osim toga, u ovom se intervjuu Maja osvrnula i na planove za rođendan svog sina Blooma. Mama Maja je kazala kako će prvo proslaviti zajedno i to na putovanju, a potom će mu prirediti zabavu s prijateljima.

GALERIJA Bezvremenska ljepota glumice Sanje Vejnović

1/45

Podsjetimo, Maja je izrazito aktivna na društvenim mrežama gdje dijeli obiteljske i poslovne avanture, a nedavno je na Instagramu istaknula i da će objaviti novu pjesmu. "James Bond" dugo je očekivani singl za kojeg glazbu i aranžman potpisuje Branimir Mihaljević, dok je tekst napisao hitmejker Neno Ninčević, zaraznog je ritma i kontroverznog teksta te će zasigurno vrlo brzo doći do srca mnogih. James Bond idealan je za svaku zabavu, još je bolji ako se sluša i gleda uz pomno razrađen video za kojeg režiju potpisuje poznati režiser Dario Radusin. Maju gledamo u jednom novom svijetlu, no opet dovoljno prepoznatljivom za njene fanove.

VIDEO William je odgovorio Harryju na privatnu poruku, ali ton nije bio bratski i pomirljiv

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije