Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpuna sreća

Nakon ljubavnog procvata Nina Badrić ponovno praši scenom

nina
Ivana Ivanović
25.05.2010.
u 17:19

Poznata je pjevačica posao ubacila u petu brzinu, a u planu su joj novi album, razni festivali, veliki zagrebački koncert i emisija Supertalent.

Nakon što je privatni život ponovno postavila na noge te pomirenjem sa suprugom Bernardom Krasnićem vratila osmijeh na lice, pjevačica Nina Badrić u petoj se brzini bacila na posao. U trku smo je ulovili na preksinoćnjem koncertu Massima Savića.

– Nisam stigla ni na tonsku probu jer sam došla ravno iz studija. Naime, za mjesec dana izlazi mi najavni singl novog albuma, a potkraj rujna cijeli će album u javnost – kaže N. Badrić. Odmora neće biti ni tada jer je u planu veliki zagrebački koncert, ali i druga sezona showa Nove TV Supertalent.

– Voljela bih da se koncert održi u Areni, no još nismo konačno odlučili. Ali, zato je za Supertalent sve poznato. Audicije počinju u srpnju, ekipa je ista, žiri također, pa se osjećam kao domaćin showa – otkriva pjevačica. Prošlogodišnje mlade nade u njoj su probudile neke brižne, nježne osjećaje.

– Drago mi je vidjeti Antoniju Doru Pleško kako rastura ili Ninu Kraljić koja izdaje novi singl. S njima ali i mnogim plesačima, primjerice Atomic Dance Factoryjem, još sam u kontaktu. Super mi je gledati kako rastu i krče svoj put – govori Nina kojoj je donedavno zbog buke oko svojeg braka bilo teško krčiti vlastitu životnu stazu.

– Sva ta prčkanja po mojoj intimi idu mi na živce jer karijeru nisam gradila na privatnim pričama. Zato ne volim kad jedna od njih, bez moje kontrole, preuzme primat nad mojim poslom. Tako ću se ubuduće služiti časnom i poznatom rečenicom mnogih kolega – “Nemam komentara”– rekla je N. Badrić.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:57 25.05.2010.

bemti kaj se postarala, je zene brzo cvatu a jos brze procvatu, tesko onoj koja ne zgrabi nekog kad je \"cvijet\", hehehehehehe

SP
splitskaljeta
23:47 25.05.2010.

NINA BADRIĆ je sjajna pjevačica,temperamentna žena i pred njom je još duga karijera.Osobito volim njene interpretacije pjesama Čarobno jutro i Zar ljubav ti ne znači ništa (hit Tereze Kesovije).

VI
vitaszorcms
12:05 26.05.2010.

Upravo sam zatvorio prozor ! Nina je toliko zaprašila da više ne mogu izdržati !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije