Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lanjski kandidati otkrivaju:

Nakon Ljubavi na selu novi izgled, brak, zaruke u Parizu i Imotskom te dvoje mališana

dragana i nemanja
Foto: Privatni album
1/4
24.02.2016.
u 23:00

Zasigurno nema TV showa koji je ovoliko popravio demografsku sliku Hrvatske, u pet sezona rodilo se čak šestero djece

Sjećate se prošlogodišnje sezone kada je otkačena netipična Ličanka s piercinzima i tetovažama, 22-godišnja Dragana Vojnović iz Mazina u Lici ugostila Nemanju Blanuša te s njim vodila “bitke”? Tada su se svađali kao pas i mačka te ga je Dragana jednom čak i otjerala sa svojeg imanja pa nitko nije vjerovao da će baš on biti taj koji će joj ukrasti srce. No, bilo je baš tako! Dragana i Nemanja vjenčali su se u siječnju ove godine, a uskoro očekuju i prinovu!

Skromna svadba

– Odmah nakon vjenčanja ja sam otišao raditi u Njemačku i, evo, vratio sam se prije dva dana – otkriva nam Nemanja kako su ostali razdvojeni.

– No mi smo vam jako sretni, da nismo, ne bismo bili skupa da nije tako – priznaje i kaže kako im je plan jednog dana skupa otići iz Hrvatske.

Svadba je, kažu, bila skromna.

– Prvo smo se mislili vjenčati samo kod matičara, ali onda se ipak skupilo prijatelja i rodbine i bilo je veselo – priznaju. Budućim kandidatima savjetuju da budu svoji i da će sve doći na svoje mjesto.

– Ja sam bio te sreće da nađem osobu koja mi savršeno paše, isto želim i drugima – poručuje Nemanja.

Osim Dragane i Nemanje, sreće je imao i 27-godišnji Ante Dogan iz Prološca pokraj Imotskog. Iako je, kako je rekao, tada bio sramežljiv te mu se od kandidatkinja koje su mu došle na imanje nijedna nije svidjela, a i gledatelji su pomislili kako će Ante ostati nesretan – tome nije tako! Naime, pri završetku pete sezone Ante je dobio pismo djevojke Karoline Žalac koja ga je vidjela u emisiji i zaljubila se u njega. Nije puno prošlo i Ante i Karolina su se spojili, a on ju je lani i zaprosio te sada planira svadbu na koju je pozvao i voditeljicu Marijanu Batinić.

Sretna statistika

I simpatični Samoborac, 26-godišnji Matija Ričko, koji je prije pojavljivanja u emisiji vodio bitke s kilogramima, također je pronašao ljubav svog života.

– Barbara nije bila u emisiji jer je prekasno doznala za prijave – priznao je Matija, no to je nije sputalo da ipak kontaktira Matiju kada ga je vidjela na televiziji i ljubav se ubrzo rodila. Plavokosi Matija kaže da je najsretniji mladić na svijetu jer se ovog mjeseca zaručio. – Zahvaljujući sudjelovanju u emisiji “Ljubav je na selu” zaručio sam se djevojkom koju sam uspio upoznati jer me vidjela u emisiji, hvala vam na tome! – zahvalio je Matija, koji je Barbaru romantično zaprosio u Parizu.

Nikolina Bunčić, koja je bila u drugoj sezoni ove popularne emisije, udala se 2012. za Stjepana Pavlića, a u međuvremenu su postali roditelji dječaka. Uskoro očekuju i drugu bebu! Ove nedjelje, 28. veljače u 20 sati, na RTL-u kreću nove ljubavne zgode, a da zaista svoju sreću treba okušati u showu, najbolje govori statistika. Naime, u pet sezona šest je veza okrunjeno brakom iz kojih je proizašlo čak šest mališana. S obzirom na loše demografsko stanje Hrvatske, ovakvih bi showova trebalo biti i više.•

>> Marijana Batinić zbog ljubavi jahala na magarcu, svirala diple i pisala pjesmice

Komentara 5

Avatar PURGERICA1
PURGERICA1
12:22 25.02.2016.

Već čitam ovdje, a ja slučajno saznah u Gospiću, ovih dvoje srba iz like zaista je ušlo u emisiju kao dečko i cura. Koga obmanjuje RTL?

Avatar Dančo
Dančo
09:43 25.02.2016.

ovo dvoje ličkih srba ušli su kao par u taj show

PE
peace7
10:10 25.02.2016.

ljubavi je sve moguce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije