Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tara thaller

Nakon iznenadnog vjenčanja nismo je puno viđali u javnosti, a naša glumica sada se pojavila bez supruga

Foto: Josip Regović/Pixsell
1/12
04.10.2022.
u 15:11

Od vjenčanja ih nismo imali prilike vidjeti zajedno u javnosti, a ona se sada, iako sama, pojavila na događaju "Otkrij naš novi film" u Zagrebu, na kojem je predstavljeno 10 novih igranih filmova koji uskoro kreću u kinodistribuciju, a koje je okupilo brojna domaća glumačka imena.

Glumica Tara Thaller (24) ne pojavljuje se često u javnosti pa je i njezino vjenčanje sa suprugom Farisom u prosincu prošle godine iznenadilo sve, a vijest je objavila zajedničkim fotografijama na društvenim mrežama. Od tada ih nismo imali prilike vidjeti zajedno u javnosti, a ona se sada, iako sama, pojavila na događaju "Otkrij naš novi film" u Zagrebu, na kojem je predstavljeno 10 novih igranih filmova koji uskoro kreću u kinodistribuciju, a koje je okupilo brojna domaća glumačka imena.

03.10.2022., Zagreb - Hrvatski audiovizualni centar (HAVC) organizirao je u Kaptol Boutige Cinema svecano predstavljanje deset recentnih igranih filmova koji uskoro krecu u kino distribuciju, "Otkrij nas novi film". Tara Thaller. Photo: Josip Regovic/PIXSELL
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Tara je na sebi imala elegantno odijelo te je pozirala s kolegama, a na događaju se ipak pojavila bez supruga, bosanskohercegovačkog glazbenika i glumca Farisa Pinje (23).

Podsjetimo, par se u tajnosti vjenčao prošle godine nakon dvije godine veze. Fotografijama s vjenčanja Tara se pohvalila na svom Instagramu i iznenadila mnogobrojne obožavatelje. 

Mlada glumica najpoznatija po ulogama u HBO-ovoj seriji 'Uspjeh' te ulogom u srpsko-hrvatskoj telenoveli 'Pogrešan čovjek' te pobjednica HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', blistala je u kratkoj, jednostavnoj vjenčanici koju potpisuje dizajnerica Diana Viljevac dok je Faris na sebi imao elegantno crno odijelo. 

Inače, Tara i Faris svoju su ljubav započeli nakon što se ona preselila u Sarajevo zbog studija glume. Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu upisala je nakon što je dvije godine bez uspjeha pokušavala upisati Akademiju u Zagrebu. Prije odlaska u Sarajevo dobitnica Večernjakove ruže 2020. rekla je kako neće imati puno vremena za žaliti za Zagrebom jer će imati naporan i užurban tempo, ali je priznala kako će joj biti teško što ostavlja u Zagrebu obitelj i petero braće i sestara. Na Akademiji se zbližila i s Farisom koji je bio i natjecatelj showa X Factor Adria. Skladatelj Tonči Huljić tada je Farisa s još nekoliko natjecatelja  stavio u bend 9 Control i u tom sastavu su nastavili svoju avanturu u showu. Faris se i dalje bavi glazbom, ali trenutno ga gluma više okupira. 

VIDEO>Objavljen je i službeni uzrok smrti kraljice Elizabete koja je preminula u 97. godini

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije