Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neposlušan

Nakon incidenta u avionu Baldwin izbrisao svoj profil na Twitteru

alec baldwin
pixsell
08.12.2011.
u 19:58

Glumac je bio jako ljut nakon što su ga zamolili da napusti let jer je odbijao isključiti mobitel prije polijetanja

Nakon incidenta u zrakoplovu kada je odbio isključiti svoj mobitel, glumac Alec Baldwin odlučio je "ugasiti" svoj profil na Twitteru.- Idemo se igrati igricu koja se zove masovno nepraćenje! Gasim svoj profil i od danas me više ne možete pratiti - napisao je Alec. Ovaj tjedan imao je okršaj u zrakoplovu "American Airlinesa" u kojem ga je stjuart zamolio da prestane igrati igrice na mobitelu prije polijetanja. Tvrdoglavi Alec nije se obazirao na njegovu molbu zbog čega je zamoljen da napusti let. Takvo ponašanje zaposlenika ove zrakoplovne kompanije jako ga je naljutilo i zato je odlučio izbrisati svoj profil na ovoj društvenoj mreži.

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

FR
Freeman
11:56 09.12.2011.

Iz ovog Baldwinovog slučaja svi bi smo mogli ponešto naučiti i početi primjenjivati u praksi. Svakodnevnoj !

NE
neuroza
14:12 09.12.2011.

???... čekaj, ali kakve veze ima TWITTER sa AMERICAN AIRLINES avio kompanijom???

FR
Freeman
14:27 09.12.2011.

@neuroza -- Pomoću svojih uredjaja u avionu, otkrili su da mobilni telefon nekoga od putnika nije ugašen. Daljnjim postupkom je utvrdjeno da je vlasnik neugašenoga telefona - Mr. Baldwin. Tako su izbjegli uznemiravanje i pretresanje ostalih putnika i obratili se samo njemu. Tehnika je otišla podaleko. Mnogi od nas nisu ni svjesni da nam je ušla i u spavaću sobu, kuhinju, ured, auto... pa čak i u WC. Pa čak i kad su nam mobilni ljubimci isključeni ! Tko voli, nek\' izvoli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije