Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kratko je trajalo

Nakon godinu dana braka razvode se poznati poduzetnik i studentica

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/3
21.08.2018.
u 11:47

Razlozi našeg razvoda osobne su prirode i o njima ne želimo javno govoriti, izjavila je Mia na temu svojeg razvoda od Dragana Jurilja.

Bračna sreća poduzetnika Dragana Jurilja i studentice Mije nije dugo potrajala. Kako piše Story, par se razvodi godinu dana nakon što su razmijenili bračne zavjete. 

– Obavještavamo vas da smo se prije mjesec dana Dragan i ja sporazumno, uz uzajamno razumijevanje i uvažavanje razveli. Razlozi našeg razvoda osobne su prirode i o njima ne želimo javno govoriti, nadamo se da ćete za to imati razumijevanja – izjavila je 24-godišnja Mia za Story. 

Par se vjenčao u travnju u Maroku, a sve do prije mjesec dana Mia je na Instagramu objavila zajedničke fotografije s Draganom i to uglavnom s putovanja na egzotične destinacije. 

VIDEO Ovo su najveće hrvatske zavodnice

 

Ključne riječi

Komentara 16

Avatar komentatorx
komentatorx
12:18 21.08.2018.

On mafijaš ona sponzoruša. Rok trajanja jedno ljeto ! Logično !

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
12:09 21.08.2018.

ha ha ha,, poznati poduzetnik...………

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
12:09 21.08.2018.

studentica od plastike se valjda počela topiti na ovim vrućinama..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije