Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez sreće u ljubavi

Nakon dvije godine veze, O’Malleya iz “Uvoda u anatomiju” ostavio dečko

knight
Pixsell
22.10.2009.
u 20:30

Iako je prije samo tjedan dana izrazio želju da s dragim posvoji dijete, baš kao i njegova prijateljica Katherine Heigl, sad će taj plan odgoditi dok mu opet ne krene u ljubavi.

Glumca T. R. Knighta, koji igra doktora O’Malleya u “Uvodu u anatomiju”, nakon dvije godine veze ostavio je 11 godina mlađi dečko Mark Cornelson.

Iako je prije samo tjedan dana izrazio želju da s dragim posvoji dijete, baš kao i njegova prijateljica Katherine Heigl, sad će taj plan odgoditi dok mu opet ne krene u ljubavi. Prije Marka, 36-godišnji je Knight bio u vezi s kanadskim glumcem Lukeom MacFarlaneom kojega mu je oteo Wentworth Miller, zvijezda serije “Zakon braće”.

Tada je shrvanog T. R.-a najviše tješila Katherine Heigl koja u seriji glumi doktoricu Izzie.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
20:42 22.10.2009.

To me i hebalo dok sam imao živaca gledati tu bljuzgu. Znao sam da je hot brat pa mi je bilo strange gledati ga sa komadima od kojih su mi curile sline.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije