Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odmara u hrvatskoj

Nakon Dubrovnika, Novak Đoković uhvaćen na Korčuli: Fotografije objavila lokalna konoba

Foto: Reuters
1/9
26.07.2023.
u 11:25

Đoković plovi na svojoj jahti Tara koju je najvjerojatnije nazvao prema svojoj kćeri, koja je prilikom ulaska u hrvatske teritorijalne vode, kako to nalaže pomorsko pravo, morala imati istaknutu i hrvatsku zastavu

Nakon što je viđen u Dubrovniku, srpski as i jedan od najboljih tenisača u povijesti, Novak Đoković (36) trenutno odmara na Korčuli. A to je otkrila jedna lokalna konoba Adio Mare koja je fotografije objavila na svom Instagram profilu. 

- Novaka Đokovića ne treba uopće predstavljati. Imali smo prilike razgovarati o sportu, razmijeniti neke uspomene iz sportskih dana no isto tako o gastronomiji. Drago nam je da su Novak i njegovo društvo uživali u večeri i počašćeni smo što je posjetio našu konobu - napisali su pored fotografija. 

Podsjetimo, Đoković je u Hrvatsku stigao nakon što je izgubio finale Wimbledona. Đoković je s jahtom uplovio u grušku luku u Dubrovniku i fotografirao se s brojnim navijačima koji ga prate već godinama. Nole je izgubio od 20-godišnjeg Alcaraza u finalu Wimbledona, ali usput i zaradio 1.2 milijuna funti.

VEZANI ČLANCI

Prvo je boravio u Crnoj Gori, a onda je odlučio potegnuti na zapad, prema Hrvatskoj i našoj obali. Đoković plovi na svojoj jahti Tara koju je najvjerojatnije nazvao prema svojoj kćeri, koja je prilikom ulaska u hrvatske teritorijalne vode, kako to nalaže pomorsko pravo, morala imati istaknutu i hrvatsku zastavu. 

Fotografi Pixsella uhvatili su ga dok je uživao na moru zajedno sa suprugom Jelenom te djecom Stefanom i Tarom. Nakon uživanja na jahti, odlučio se malo bolje upoznati s gradom pa se provozao gliserom te svratio na nekoliko dubrovačkih plaža.

VIDEO Posebno ljeto Fani Stipković: Na rodnoj Korčuli pokazala trudnički trbuščić

Ključne riječi

Komentara 7

MA
Malazanbook
12:23 26.07.2023.

Pa što ne objavite tu sliku njegove jahte na kojoj je hrvatska zastava? Bojite se da će mu pasti reputacija u srbijici? 😏 Ili da će opasti prodaja njegove, i vaše, omiljene rakije "Čiča Draža"?

DU
Deleted user
16:48 31.07.2023.

Promptno ga treba protjerati.

DU
Deleted user
16:25 26.07.2023.

Ljudi uživaju, al tip nabija komplekse krkanima na najjače ....😃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije