Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zaljubljena je

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma, naša bivša mankenka ne odvaja se od 17 godina mlađeg dečka

Foto: Instagram
1/11
15.11.2020.
u 16:00

Talijanski mediji pisali su da se radi o 22- godišnjaku, no Morić, koja često odgovara na komentare pratitelja na Instagramu kazala je kako on ima 27 godina.

Bivša manekenka Nina Morić već je nekoliko mjeseci s novim dečkom o kojem se još uvijek malo zna. Naime, iako Morić nema problema dijeli fotografije s novima dečkom Marcom s kojim često izmjenjuje nježnost, do sada nije otkrila ni koliko stvarno ima godina.

Foto: Instagram

Talijanski mediji pisali su da se radi o 22- godišnjaku, no Morić, koja često odgovara na komentare pratitelja na Instagramu kazala je kako on ima 27 godina

Foto: Instagram

Iako je tužna jer je njezin sin Carlos odlučio živjeti s ocem Fabriziom Coronom nakon što je napunio 18 godina, čini se da je sretna u novoj vezi. 
Inače. nakon braka s Coronom, Nina je imala nekoliko javnih ljubavnih veza. Bila je s vozačem automobilskih utrka Matteom Bobbijem, menadžerom Massimilianom Dossijem, DJ-em Marcom Sirecijem, a nakon njega i s bivšim modelom Luigijem Marijem Favolosom. 

Sredinom ljeta Nina je prekinula vezu s Vincenzom Chiricom, s kojim je prije toga nekoliko puta pozirala u krevetu. Ispod fotografija je pisala kako je napokon pronašla sreću.  Podsjetimo, kada je sin Carlos preselio kod oca, Nina je svu tugu opisala na svom Instagramu u postu.  "Sine moj, koliko bih htjela biti u tvome zagrljaju. Samo da te vidim na pet minuta kako bih se izgubila u tvome osmjehu, u tvojim očima punim sjaja i u čistoći duše. Tad je moje srce prepuno otkucaja a oči pune tebe. Tvoja odsutnost me poždere pa sam se odlučila sažaliti sama nad sobom. Znaš da kad si dvoje pripadaju, pronađu se i kada su potpuno izgubljeni. Probaj shvatiti da nisi ti taj koji treba biti otac, nego sin. Biti sjedinjen s ocem je prekrasno, ali taj odnos mora biti bezuvjetan, ali znam sigurno da te prevoli. Zahvaljujem ti se sine moj što si me učinio ponosnom majkom. Tako mi nedostaješ.. sve dok se ponovno ne susretnemo u vječnosti", napisala je Nina, koja je u idućoj objavi na Instagramu napisala kako je sina zamijenila mačkom kojoj je dala ime Mjesec. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije