Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čast

Nakon 35 godina B. Streisand opet će pjevati na dodjeli Oscara

Barbra Streisand
Reuters
30.01.2013.
u 17:08

Najavljeno je da će na dodjeli popularnih zlatnih kipića zapjevati i Adele te Norah Jones.

Godine 1977. Barbra Streisand zapjevala je na dodjeli Oscara pjesmu "A Star is Born" koja je te godine dobila zlatni kipić za najbolju originalnu pjesmu. Nakon 35 godina Barbra će imsti čast ponovno se popeti na pozornicu na kojoj će 24. veljače biti svečana dodjela Oscara. Producenti Craig Zadan i Neil Meron kažu da su počašćeni što su uspjeli dogovoriti tako specijalan nastup.

Najavljeno je da će na dodjeli zlatnih kipića zapjevati i Adele te Norah Jones. Britanska pjevačica otpjevat će hit iz filma "Skyfall", dok će Norah otpjevati pjesmu iz komedije "Ted" "Everybody Needs a Best Friend".

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije