Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pronađena ploča

Nakon 22 godine otkriveno gdje je pokopan Freddie Mercury?

Freddie Mercury
27.02.2013.
u 10:28

U spomen na Farrokha Bulsaru, 5. rujna 1946. – 25. studenog 1991. Uvijek ću biti blizu tebe, ljubavi moja. M – piše na nadgrobnoj ploči koja je otkrivena u zapadnom Londonu

Freddie Mercury preminuo je 1991. godine, no njegov grob ostao je nepoznanica. Mercury je nakon smrti kremiran, a posljednja mu je želja, naime, bila da se ne otkrije mjesto gdje je položen njegov pepeo. No, nakon 22 godine čini se da je ono ipak otkriveno.

Za njegovo posljednje počivalište znala je samo njegova zaručnica Mary Austin. Pjevač, čije je pravo ime Farrokh Bulsara, podrijetlom je iz Zanzibara i uvijek se nagađalo da je ondje i pokopan.

No, u zapadnom Londonu na groblju Kansal Green otkrivena je nadgrobna ploča za koju se sumnja da je upravo posljednje počivalište pjevača Queena, piše channel24.

"U spomen na Farrokha Bulsaru, 5. rujna 1946. – 25. studenog 1991. Uvijek ću biti blizu tebe, ljubavi moja. M", piše na nadgrobnoj ploči zbog čega se sumnja da je ona upravo njegova jer se datumi smrti i rođenja poklapaju. S obzirom na to da je natpis na ploči potpisan inicijalom M., pretpostavlja se da ju je postavila upravo njegova bivša zaručnica.

>> Tri dueta M. Jacksona i Freddija Mercuryja uskoro će biti objavljeni

Ključne riječi

Komentara 4

ŠU
šumaherr
16:37 27.02.2013.

Prilično ''dobro'' sakriveno - ime i prezime, datumi. Ali nije bitno, čovjek je legenda. Samo da ne pomisle raznorazni lgbt da im je to ledina za parade. Ako mu žele odati počast kao glazbenoj legendi OK, samo da ne koriste za glupe parade ime čovjeka koji im više ne može to zabraniti.

OB
-obrisani-
13:16 27.02.2013.

Covijek je odradio svoje. Pustite ga na miru!

NE
nevažnost
15:00 27.02.2013.

Zašto se nije poštovala želja i dalje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije