Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
finale u veljači

Nakon 12 sezona gasi se humoristična serija "Dva i pol muškarca"

Dva i pol muškarca
Foto: Promo
07.12.2014.
u 16:02

Serije je tijekom godina prikazivanja zaradila i 47 nominacija za Emmy.

Televizijska kuća CBS obavijestila je kako će u veljači nakon 12 sezona prikazati finalnu epizodu "Dva i pol muškarca". Kraj serije bio je najavljen i prije tri godine kada je iz serije izbačen neposlušni Charlie Sheen. Ipak tada ga je zamijenio Ashton Kutcher kojem su gledatelji poklonili povjerenje ali nisu bili njime toliko oduševljeni kao Sheenom. 

U prosjeku je, tijekom nekoliko zadnjih sezona, svaki nastavak gledalo oko 10 milijuna ljudi, a serija je imala čak 47 nominacija za Emmyja. 

Komentara 2

Avatar skynet
skynet
19:56 07.12.2014.

Šteta što nije i prije.

SA
samoborka
00:57 08.12.2014.

Sezone s Kutcherom su skoro negledljive. Od intrigantne zabavne serije su postali prostacka, predvidljiva splacina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije