Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kultna serija

Nakon 11 godina opet se snima serija 'Will i Grace', pogledajte kako glumci izgledaju danas

Will i Grace
Foto: Youtube Screenshot
1/3
07.03.2017.
u 20:28

Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes i Megan Mullally na društvenim mrežama pohvalili su se kako opet snimaju seriju i oduševili obožavatelje

Početkom godine obožavatelje humoristične serije "Will i Grace" razveselila je vijest da se ekipa serije opet okuplja i snima nove nastavke. Serija se prikazivala od 1998. do 2006. godine i nakon 11 godina Debra Messing, Eric McCormack, Sean Hayes i Megan Mullally vraćaju se ulogama koje su ih proslavile.

Snimanje je počelo i glumci su baš kao i obožavatelji oduševljeni što se serija vraća na tv ekrane i  na društvenim mrežama dijele fotografije sa snimanja. 

U potpisima pod fotografije koje objavljuju složili su se kako nisu nimalo zaboravili karakter svojih likova jer takve stvari se ne zaboravljaju baš kao što se ne zaboravlja kako voziti bicikl.

Podsjetimo, radnja priče zasniva se na prijateljstvu i suživotu gay odvjetnika Willa i dizajnerice interijera Grace.

 

 

#willandgrace promo shoot secrets @seanhayes

A post shared by Megan Mullally (@meganomullally) on

 

 

 

Hanging with these beautiful people today for the #WillAndGrace photo shoot. @meganomullally #ericmccormack

A post shared by Sean Hayes (@seanhayes) on

 

>>Stižu novi nastavci kultne serije 'Will i Grace'

Komentara 1

AU
austrougarskigeneral
14:06 08.03.2017.

promijenili su se dobra serija je bila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije