Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Najzanimljivije darove donijele su Klara i Hana, no Goran je prvo poželio nasamo razgovarati s Aleksandrom!

Gospodin Savršeni
Foto: RTL
1/10
19.11.2018.
u 22:53

Čim je stigao, Goran je priznao da ima malu tremu, ali da jedva čeka upoznati djevojke jer možda među njima nađe svoju buduću ženu. 'Jako mi je važan humor, komunikativnost, no ima nešto i kod sramežljivih cura. Važan mi je i izgled, no puno mi je bitnije da je djevojka zadovoljna sobom' - rekao je Goran

Najiščekivaniji reality show u Hrvatskoj, 'Gospodin Savršeni', večeras je doživio svoju premijeru na RTL-u, a prvi Gospodin Savršeni, Goran Jurenec, predstavio se gledateljima te voditeljici Antoniji Blaće i uzbuđeno čekao da na njegov privremeni kućni prag pristigne 19 ljepotica.

Voditeljica Antonija Blaće otkrila je da će u luksuznu vilu u Samoboru doći 19 ljepotica za koje je Goran pripremio cocktail party.

Čim je stigao, Goran je priznao da ima malu tremu, ali da jedva čeka upoznati djevojke jer možda među njima nađe svoju buduću ženu. „Jako mi je važan humor, komunikativnost, no ima nešto i kod sramežljivih cura. Važan mi je i izgled, no puno mi je bitnije da je djevojka zadovoljna sobom“, rekao je Goran i otkrio da mu nije lako nositi laskavu titulu 'Gospodin Savršeni'.

- Naježila sam se i tresem se - rekla je Iva Runjanin koja se prva krenula upoznati s Gospodinom Savršenim, a hrabrila ju je natjecateljica Mirna Gostinski, koja je strpljivo čekala svoj red. Iva je odlučila probiti led tako što je Gorana zamolila za zagrljaj.

- Jesi li stvarno toliko mirna -pitao je Goran Mirnu Gostinski, koja mu je otkrila kako njezino ime ne odgovara njezinu karakteru.

- Puno je pričala da nadjača uzbuđenost, ali bilo mi je jako simpatično to što je to htjela sakriti - rekao je Goran iščekujući sljedeću djevojku.

Za to su vrijeme Gabrijela Fatorić i Karla Krneta iz limuzine promatrale Gorana i red je došao da upozna zamamnu plavušu. - Gabrijela je bila najmirnija dosad, interesantna je i volio bih više znati o njoj - zagonetno je komentirao Goran, a djevojke koje su već pristigle u vilu počele su se upoznavati.

Karla Krneta razgovarala je s Goranom o njegovim korijenima, a njega je impresionirao njezin dominantan nastup. Zanimljivo ime kandidatkinje Vahdele Vlahović bio je početak razgovora između njih dvoje, a potom ga je iznenadila nesvakidašnjim darom - crtežom koji je predstavlja.

Vesna Stanić plaho je pristupila Goranu, ali on ju je opustio razgovorom o tremi i zagrljajem.

„Ostavio je na mene dobar dojam“, rekla je, a kad su je djevojke pitale kako je prošlo – otkrila je: „Dobro, gledala sam u pod!“ i nasmijala sve cure u vili.

Daisy Zaccarin bila je jako uzbuđena, ali Goran je i nju smirio zagrljajem. Darovala mu je, a što drugo nego – stručak tratinčica.

- Daisy mi je za sada među prvima - komentirao je Goran i usredotočio se na dolazak nove djevojke.

Potom je stigla Klara Perko, koja baš poput Gorana dolazi iz Njemačke pa mu je simbolično donijela – rječnik hrvatskoga jezika.

Potom je stigla kandidatkinja Nandi Uzelac, koja mu je na dar donijela svoje najdraže piće kako bi nazdravili da se opuste. „Za ljubav - rekao je Goran, a Nandi je nadodala: „Prvo za prijateljstvo“ …

Djevojke su u vili nastavile s upoznavanjem, a Goran je dočekao Ivanu Kopilaš. „U zdravom tijelu zdrav duh“, rekla je Ivana i ponudila ga smoothiejem, koji su zajedno kušali.

- Volim sve što je slatko - rekao joj je Goran iako nije baš bio uvjeren da je popio ono što mu je Ivana rekla, no svidjela mu se njezina namjera. Došla je još jedna djevojka, Ivana Milat koja je Goranu ispekla cheesecake.

Pogledajte video: Miroslav Škoro prvi je put nastupio nakon operacije srca

Ključne riječi

Komentara 2

GV
golub Vaso
00:25 20.11.2018.

VL i RTL duo za brain washing

CR
CroRina
20:16 20.11.2018.

Lik je baš zgodan, simpatičan i profinjen. E sad svi Balkan-mužjaci frcaju od bijesa... diže im ljestvicu ponašanja u društvu žene, izgleda, a sigurno puno toga i na području romantike! A dečki, strpljenja malo, možda show na kraju ispadne i i edukacijski 😁😁😁🤣😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije